Az igazi baj lassan itt lesz

2020. április 09. 19:30

Iszonyatos a fejetlenség, és ez végső soron a kormányfő bűne, hiszen ő vezeti tábornokként a védekezést.

2020. április 09. 19:30
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Legalább két hete hallom különböző szakorvosoktól, hogy a koronavírus miatt el nem látott más betegségekből nagy baj lesz.

Elviszik az eszközöket, nem tudnak onkológián nyaki ultrahangos vizsgálatot végezni, nem vehetnek fel indokolt esetben se betegeket. Mondják, az igazi baj lassan itt lesz.
És aztán olvassuk, hogy növekszik emiatt az indulat az orvosokban és betegekben is. Okkal.

Ha úgy próbálnak meg kezelni egy bajt, hogy közben talán még nagyobbat okoznak ezreknek, akkor az nem válságkezelés, hanem egy új válság előidézése.
Iszonyatos a fejetlenség. És ez nem csak az egészségügyi vezetés bűne. Az övék is.

De végső soron a kormányfő bűne, hiszen ő vezeti tábornokként a védekezést.
Egyelőre őrmesteri stílusban és minőségben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktor80
2020. április 10. 21:29
A nagy hattyúboncoló...azon a legendás fényképen is mutatott valamit az orvosnak , lehet ki is oktatta...Válsgkezelésből ( ami kutyafüle volt ehhez) , már sikeresen bemutatkoztál ,a többiről nem is beszélve...Csináld csak az ingyencirkuszt , miattad nem lesznek Orbán Viktornak álmatlan éjszakái...
Senye Péter
2020. április 10. 20:52
Nagy baj lesz... a DK számára a következő választáson, ha így folytatják.
1000bocs
2020. április 10. 19:49
Gyufaferiben bízni lehet. Bármi történik, ő fekete hollóként ott ül a fán, és azt mondja: kááááárrrrr, kár!!! Késő, túl késő!Túl hamar! Kevés! Sok! Kááárrrrr! Jön a baj, mindjárt itt van! Ott ül, egyedül, és azon imádkozik hogy legyen már minél rosszabb másoknak.
igazmagyar
2020. április 10. 19:08
Az igazi baj fletó nem az, amit te próbálsz itt eladni, hanem az, hogy még nem vagy börtönben! Számtalan gaztettedet megúsztad csak azért, mert az ügy elévült, de egy valami sohasem évül el: a hazaárulás! Én nagyon bízom abban, hogy eljön annak az ideje is, amikor bíróság elé fognak állítani, és élvezni fogom minden percét annak a pernek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!