Ellenzék a gödör legalján

2020. március 15. 15:55

Donáth aktuálpolitikát, sőt pártpolitikát csinált a koronavírus-járványból.

2020. március 15. 15:55
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Koronavírus-járvány van a világban. Erről szól most minden, és fog még jó ideig folyni minden egyes csapból. A Kínából indult vírusról szakért ma mindenki. Újfent, mint már annyiszor, a szakértők országa lettünk. Most épp a tízmillió virológusprofesszor országa. Mondom, ebben nincs semmi különös, sőt akkor kezdenék igazán aggódni a honfitársaimért, ha nem valami ilyesmi történne, hiszen valóban nagyon tehetséges nép vagyunk, majdnem mindenhez értünk.

...

Fegyelmezetten, határozottan, nem pánikot keltve, nem hisztériázva és nem pártpolitikai csatározásokra felhasználva a betegséget, tehetnénk a dolgunkat. Ahogyan az ellenzékkel és az ellenzéki sajtóval szemben a kormány csinálja. Mert bizony, amit az ellenzék és az ellenzéki politikusokba szerelmes sajtó csinál, arra nincsenek szavak. Az penetráns, példa nélküli és vérlázító. A haladó sajtót olvasva és az ellenzéki politikusok nyilatkozatait hallgatva az embernek olyan érzése van, mintha agyevő zombik százezrei tombolnának és öldökölnének Magyarország utcáin, amit a teljesen alkalmatlan kormány tétlenül, karba tett kézzel, közömbösen fütyörészve, egykedvűen figyel.

Éppcsak nem ujjong. Illetve Vágó István szerint a kormány valójában titokban ujjong, hiszen szerinte ha nyugdíjasok millióit hagyja meghalni, akkor kevesebb nyugdíjat kell kifizetnie. Persze a DK-nak becézett szélsőbaloldali szektapárt tagjának összeesküvés-elmélete finoman szólva is biceg, hiszen eddig az volt az ellenzéki narratíva, hogy a Fidesz a nyugdíjasok szavazataival nyert, az idősek között van a legtöbb Fidesz-szavazó, tehát Vágó szerint végső soron a saját szavazóit pusztítja most Orbán Viktor. Persze a bukott kvízprofesszor sosem az éles logikájáról volt híres.

Donáth Anna, a Momentum csodafegyvere pedig egyenesen arról beszélt, hogy sajnálja, hogy iráni diákok hurcolták be a betegséget az országba, hiszen ezzel Orbán és migránsellenes politikája erősödött. Tehát Donáth is egyből aktuálpolitikát, sőt pártpolitikát csinált a koronavírus-járványból. És nyilvánvalóan rendkívül csalódott amiatt, hogy nem magyarok voltak az első betegek, hiszen első szavai az irániak melletti szolidaritásról szóltak. A balliberális sajtó pedig közben őrjöng, pánikot kelt, és minden egyes hírrel kapcsolatban megjegyzi, hogy a kormány mindent, de tényleg mindent rosszul csinál, elront, elbaltáz, végső soron emberek halálát okozza, tehát Orbán és Kásler potenciális gyilkosok.

...

Mert, remélik, akkor majd végre megbukik Orbán, hiszen ők már évek óta hajtogatják, hogy bajban van az (oktatás)egészségügy. Példátlan, amit művelnek. Egyetlen más országban sem a kormány megbuktatására használják fel a koronavírusos embereket.

De nekünk ellenzékből is a legrosszabb jutott. Az ellenzék és a balliberális sajtó sosem süllyedt még ilyen mélyre. Most elértek a gödör legaljára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2020. március 16. 10:50
"Ellenzék a gödör legalján" Apáti téved. Ez még nem a legalja.
Negue
2020. március 16. 10:48
"Épp csak nem ujjong. Illetve Vágó István szerint a kormány valójában titokban ujjong, hiszen szerinte ha nyugdíjasok millióit hagyja meghalni, akkor kevesebb nyugdíjat kell kifizetnie. Persze a DK-nak becézett szélsőbaloldali szektapárt tagjának összeesküvés-elmélete finoman szólva is biceg, hiszen eddig az volt az ellenzéki narratíva, hogy a Fidesz a nyugdíjasok szavazataival nyert, az idősek között van a legtöbb Fidesz-szavazó, tehát Vágó szerint végső soron a saját szavazóit pusztítja most Orbán Viktor. Persze a bukott kvízprofesszor sosem az éles logikájáról volt híres." Önmaguk bizonyítják, hogy mennyire primitív elmebetegek.Mert a két állítás egyszerre nem lehet igaz. Dekás szellemi színvonal.
Onurisz
2020. március 16. 10:12
Végre egy kiegyensúlyozott hang, ebben az idióta hisztériában! Amit pedig az ellenzékről és a sajtójáról ír, sajnos igaz.
néhai Ch.Pilot
2020. március 16. 09:36
Kedves Bence! Sajnos tévedsz. Az a gödör feneketlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!