Kulturális ellenforradalomra van szükség

2019. december 30. 07:01

Csak így lesz lehetőségünk, hogy megvédjük magunkat külső támadásokkal szemben!

2019. december 30. 07:01
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„De talán a leginkább ártó szándék és cselekedet azokat az írókat, művészeket, filozófusokat, bölcsész értelmiségieket és persze liberális politikusokat jellemzi, akik valamifajta szellemi hübrisz bűnébe esve, önmagukat a racionalitás és tudás kizárólagos birtokosának tartják, és erről a »magaslatról« támadják az ünnepeket, a hagyományokat és a civilizációnk hőseit. Ez az anarchista attitűd pedig egyre inkább divatossá válik azon új generáció körében, amely mindig »jól informáltnak« (ami ma a műveltséget helyettesítő fogalommá vált) mutatja magát tömegesen. Mert az olyan trendi, olyannyira »okos« és tiszteletre méltó a tömegek szemében, hogy utánozni kell, miközben többet ártanak önmaguknak, hisz a saját kulturális talapzatukat bontják le, de ezt észre sem veszik. Mert elvakítja őket a végtelen szellemi gőg.

Ideje hát változtatni ezen. Egy bátran megvívott kulturális »ellenforradalomra« lesz Európában szükség – ha azt szeretnénk, hogy a gyermekeink és unokáink is szellemi és anyagi biztonságban éljenek. Lépni kell, mielőtt nem késő. És erre csak egyetlen lehetősége van a hagyományokat tisztelő, a nemzetét szerető, a kereszténységet pajzsként a globális kihívásokkal szemben használó európai ember számára – jobbnak kell lennie minden szellemi területen, mint az anarchista liberálisoknak és az internacionalista, ateista baloldalnak. Mert csak így vívható meg a belső küzdelem, és így lesz lehetőség arra, hogy megvédjük magunkat a külső támadástól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. december 31. 05:37
Hitvány,fideszes bértollnok.
Európai téridő
2019. december 30. 19:38
Szterintem a balfax hülyelvtársak kezdték ezt az egész "kultúrharcot, mert 45 évnyi elvtársvilág után kicsit óvatlanok voltak és beparáztak attól, hogy eddigi kiváltságaik már nem voltak hegemón ("uraló") módon evidensek (nyilvánvalók)
Robur
2019. december 30. 18:52
Pfhááááááá!!!!!!! :-)))))))))))))) Ervinke, sok sikert.
toef36
2019. december 30. 17:28
Kit érdekel a liberális idóták szellemi gőgje? A primitíveket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!