Az egészség hete

2019. december 01. 15:00

A tény az, hogy a keresztény kultúra nem áll támadás alatt Európában, csupán annyi történt, hogy a vallási alapú kultúrát és szellemet egyre inkább felváltotta a világi kultúra és a szabad gondolkodás.

2019. december 01. 15:00
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Orbán Viktor (a keresztényüldözésről szóló budapesti konferencián), hogy az egész keresztény kultúra támadás alatt áll nemcsak Afrikában és a Közel-Keleten, hanem itt, Európában is.

Ezzel szemben a tény az, hogy a keresztény kultúra nem áll támadás alatt Európában, csupán annyi történt, hogy a vallási alapú kultúrát és szellemet egyre inkább felváltotta a világi kultúra és a szabad gondolkodás. Ez ellen is lehet persze háborúzni: például máglyával. Nem vált be.

Azt állította Orbán (a horvát miniszterelnökkel folytatott tárgyalásai után Eszéken), hogy a Fidesz saját maga dönt sorsáról az Európai Néppártban; meglátják, merre tart majd a tömörülés az újonnan megválasztott vezetés alatt.

Ezzel szemben a tény az, hogy nem a Fidesz vizsgálja hónapok óta a Néppártot, hanem a Néppárti Bölcsek Tanácsa a Fideszt. Oszt megmondja, hogy jó napot vagy viszlát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2019. december 03. 15:37
Mit tudsz te a szabad gondolkodásról? Egész életedben vazallus voltál. Elébb a komcsiké, majd a rendszerváltás után a posztkomcsi ballibsiké. Úgyhogy ne makogj olyanokról amihez lövésed sincs.
makapaka2
2019. december 03. 15:00
Ez a drágabolgárúr mikor csöndesedik már el?
Peter8811
2019. december 03. 06:30
"A tény az, hogy a keresztény kultúra nem áll támadás alatt Európában, csupán annyi történt, hogy a vallási alapú kultúrát és szellemet egyre inkább felváltotta a világi kultúra és a szabad gondolkodás és az ütemes verés. :DDDDDDDDDDDDDD
Peter8811
2019. december 03. 06:29
"A tény az, hogy a keresztény kultúra nem áll támadás alatt Európában, csupán annyi történt, hogy a vallási alapú kultúrát és szellemet egyre inkább felváltotta a világi kultúra és a szabad gondolkodás." A magyar köröm sem áll támadás alatt, csak a rab manikűrollót felváltotta a Bauer-féle szabad kombinált fogó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!