A hiányzó pénz hete

2019. december 21. 11:57

Azt állította Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, hogy a négy visegrádi ország fővárosainak főpolgármestere által aláírt megállapodás nem más, mint liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége.

2019. december 21. 11:57
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

Azt állította Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (szokásos sajtótájékoztatóján a Biodóm befejezéséhez hiányzó mintegy 20 milliárd forinttal kapcsolatban), hogy nem tudja értelmezni a Biodóm körül kialakult helyzetet, mert ez egy fővárosi, nem pedig állami beruházás. Ezért »várjuk, hogy meghívjanak minket a megnyitóra, és megköszönjék a kormány támogatását«.

Ezzel szemben a tény az, hogy ez ugyan a főváros tulajdonában lévő Állatkert projektje, de a kormány határozott róla, és az első perctől kezdve az utolsó fillérig kormányzati pénzből finanszírozta. Mivel azonban az utolsó fillér is kevés volt a befejezéshez, és korábban Tarlós Budapestjének sem volt hozzá egyetlen forintja sem, segítek a miniszternek értelmezni a helyzetet: ha már elkezdte a kormány, fejezze is be. Köszönjük.

Azt állította Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője (sajtótájékoztatóján), hogy a négy visegrádi ország fővárosainak főpolgármestere által aláírt megállapodás nem más, mint liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége. »Soros elsőszámú brüsszeli embere, Frans Timmermans azért ígér uniós pénzeket Karácsonyéknak, hogy Budapest és a többi közép-európai főváros fogadjon be bevándorlókat.«

Ezzel szemben a tény az, hogy egyik főváros sem tud befogadni semmilyen bevándorlót, erre sem joga, sem lehetősége nincsen. Viszont azért szeretnének közvetlenül pályázni uniós támogatásokra, mert kormányaik büntetni akarják az ellenzéki vezetésű városokat, és a brüsszeli pénzt máshová irányítanák. Mert Budapest nem magyar, Prága meg nem cseh.

(MTI)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. február 22. 12:34
A biodom kivitelezésének fővállalkozója az a Garancsi, akinek a magánrepülőjével szokott Orbán külföldi meccsekre repkedni. Azt senki sem gondolja komolyan, hogy Persányinak bármilyen beleszólása lett volna a projekt pénzügyeibe. Egyébként a fidesz soraiban sokan vannak akik felveszik a nyugdíjukat és a képviselői fizetésüket is például, Harrach Péter, Fónagy János ,Mátrai Márta és még sokan mások.
makapaka2
2019. december 23. 13:15
Kommunista őskövület, drágabolgárúr, mikor vonul már nyugalomba?
Agnieszka
2019. december 23. 10:19
NEM pénzkérdésről van szö. Ez a frissen hatalomra került társaság egyszerűen NEM akarja, h. bármi történjék 2022-ben, ezek a föépült, átadott középületek a "tolvaj" Fidesz kormány dícsőségére váljanak, fölzárkózva a a Várkert Bazárhoz, a ligeti már átadott Millénium Házhoz és a játszótérhez. Ezért volt elviselhetetlen számukra pl. egy sikeres Olimpia szervezés is, a ráadás volt, h. akciójukkal viszont a franciák jól jártak. Volt 9 jó év, most fekete leves jön, de ezúttal a kormány még a helyén van.
Európai téridő
2019. december 23. 09:28
Nagyot koppannának a balfax firkászok, ha megkérdeznék a jogászokat arról, hogy mik is azok a tények. Mert amikor a firkászok jönnek ezzel, akkor az bizony átverés a javából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!