Nincs olyan, hogy „Majd ha…”

2019. szeptember 10. 08:46

Ha a pár szereti egymást, ha tényleg igaznak gondolják a jóban-rosszban fogadalmat, nincs az a probléma, amelyet ne oldanának meg.

2019. szeptember 10. 08:46
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„A gyermekvállalásra nincs ideális időpont – és minden időpont ideális. Az ember gyarló. Ha megszerez valamit, máris többet, jobbat, újabbat akar. Ahogyan a mondás is szól: mindenki a saját szintjén nyomorog. És az az érzésem, hogy sokszor ez az oka annak, hogy azok a párok, amelyek az egyetemen még 3 gyermeket terveznek, végül megállnak egynél vagy kettőnél.

Egészen egyszerűen azért, mert mire minden »Majd ha…« feltétel teljesül, addigra elmúlnak 30 évesek, vagy közelebb vannak a 40-hez, és biológiai korlátokkal találják szemben magukat.

Pedig ha a pár szereti egymást, ha tényleg igaznak gondolják a jóban-rosszban fogadalmat, nincs az a probléma, amelyet ne oldanának meg. És hogy ne a levegőbe beszéljek, íme a mi történetünk röviden!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2019. szeptember 10. 11:04
A gyermek ne legyen a házaspárok 'vállalásának' kérdése.
krakken96
2019. szeptember 10. 09:21
A gyerekvallalas mint a kapitalizmus ujratermelesenek egyik alapja piacilag alularazott ergo nem profitabilis. Nem ugy van, hogy aki akar annak lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!