Szeretnék nagyon sok kerekesszékes plakátot látni

2019. augusztus 10. 11:39

A fideszes újságírókat, akik ezt nem értik, azokat szégyenlem.

2019. augusztus 10. 11:39
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A fidesz szócsövével szemben, én szeretnék nagyon sok kerekesszékes plakátot látni. Emberekről, akinek sokkal nehezebb az átlagnál, mégis teljes életet élnek. Emberekről, akik szeretnek, játszanak, élnek, dolgoznak. 
Nem volt hozzájuk kegyes a sors. Iszonyatosan nehéz életet élnek. Ami nekünk egy könnyed mozdulat, nekik erőfeszítés: mosdóba menni, zuhanyozni, főzni, csak úgy átugrani a barátokhoz. 
Hősök. Akik ragaszkodva életükhöz, naponta csodát tesznek. 
Legyen sok plakát róluk, melyeken fejet hajtunk élni tudásuk, erejük előtt. Példaként mindannyiunknak.

Folytatom, hogy kikre vagyunk büszkék és kiket kell »mutogatni« plakátokon. Amikor János Károly spanyol király és Zsófia királyné Budapestre látogatott, hosszan tanakodtunk, hogy mit mutassunk meg Magyarországból a királynőnek. Végül a választásom a kerekesszékes tánccsoportra esett. Gyönyörű palotást táncoltak. Mert arra a Magyarországra vagyok büszke, amit ők képviselnek! A fideszes újságírókat, akik ezt nem értik, azokat szégyenlem.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2019. augusztus 12. 10:46
gyurcsányné remélem megérted, hogy névnapod alkalmából semmi jót sem kívánunk!!!
august
2019. augusztus 12. 06:12
Csak nehogy megtudjuk majd a kedves férje emlékirataiból, hogy ő meg 2006-ban fehér botos embereket szeretett volna látni, minél többet.
Budai Katalin
2019. augusztus 12. 02:46
Klára asszony! Ne zavarjon, hogy nem erről szólt a cikk. Persze tudom, mindent meg kell ragadni politikai érdekből (lásd urad Kövér köteles beszédének kiforgatását), de akkor is, ez olyan undorító, hogy képes vagy még a kerekesszékesek bajából is politikai előnyt remélni. Nem fogsz. Undorító vagy!
makapaka2
2019. augusztus 11. 22:47
Akiket szégyenleni kellene Gyurcsánynénak, az a nagyapja, az apja, és a szemkilövető, pojáca férje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!