Gyónás

2019. május 29. 12:45

A nyílt társadalomért küzdő globalista társaság nem adja fel, elvakult, gonosz embereit nem érdekli a tudomány, a szellem világa.

2019. május 29. 12:45
Kondor Katalin
Kondor Katalin
Magyar Hírlap

„Nos, lelkiismeret-vizsgálatot bizony nem fognak tartani azok, akik csődbe vitték Európát. Mert hogy csődben van, az nem kétséges. Mi pedig újabb harcokra készülhetünk. A nyílt társadalomért küzdő globalista társaság nem adja fel. A pénzhatalom, az úgynevezett háttérhatalom elvakult, gonosz embereit nem érdekli a tudomány, a szellem világa. A Jókai Anna-féle gondolkodású emberek meg végképp nem. Még azt is gondolom, nem igazán érdekli őket az uniós választási eredmény sem.

Dörzsölik a kezüket elégedetten, s van is nekik miért. Olvasom ugyanis a hét eleji legfrissebb híreket, miszerint tucatnyi migránshajó indult meg Európa felé az elmúlt napokban. Valamint azt is, hogy nem javasolják a Németországban élő zsidóknak a kipa nyilvános viselését. A két friss hír már kommentárt sem ér a világsajtóban. Megszoktuk. Egyelőre minden megy tovább. Jókai Anna egyszer azt mondta – sajnos nem tudom pontosan idézni –, nagyon várja már, hogy üzemzavar keletkezzen a gyűlölködésben. Ezt várjuk mi is. És hátha akkor a lelkiismeret is megszólal, s a gyónás, elszámolás is bekövetkezik.

Addig meg Magyarországot, vezető pártjának több mint ötvenszázalékos sikerével, s azt persze irigyelve, újból lehet elrettentő példaként a világ elé állítani. Na jó, Lengyelországgal együtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2019. május 30. 20:07
Gratula, Katalin! Azt valóban megkérdezte-e bárki is ettől a nyavalyás Dobrev nőtől, hogy az alkalmazottainak már EURÓPAI átlagbéreket fizet?? Ha nem, akkor még a nyomorult hazaáruló Károlyi grófnál is hitványabb.
Esvány
2019. május 30. 11:06
Látom, megtaláltad a gerendát! Öröm és boldogság!
Esvány
2019. május 30. 09:51
"a Fidesz kommunistáit nem érheti kritika" Ilyet senki sem mondott. Miért ne érhetné? De nehogy már Kondor Katalint vagy Stefka Istvánt "sújtsa a dolgozó nép megvetése", miközben a másik oldalon a pufajkás Horn, az országos KISZ vezető Gyurcsány, a cenzor Lendvai, a lukácsista Heller Ágnes, vagy a körmös" Bauer fia "védi a demokráciát" és vádaskodik. Tudod, van egy mondás a szálkáról és a gerendáról... Na, előbb a gerendával foglalkozzatok, utána majd beszélhetünk a szálkáról!
Belakiss
2019. május 30. 08:24
A kommunista tv elitműsorvezetőnője most fideszes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!