Reagálás Gyurcsányné (DK) nyilatkozatára

2019. május 02. 14:52

Gyurcsányék elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől.

2019. május 02. 14:52
Fidesz
MTI-OS

„Gyurcsányné is csak át akarja verni a nyugdíjasokat.  Gyurcsányék bármit ígértek az időseknek, az ellenkezőjét csinálták:  elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől, rezsiemeléssel  és élelmiszeráfa emeléssel  sújtották őket, a nyugdíjakat pedig hagyták elértéktelenedni. Ha rajtuk múlna, akkor megint megszorítások várnának a nyugdíjasokra, mert ők a pénzt inkább a bevándorlók betelepítésére fordítanák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. május 03. 14:14
Ez az a szint, amin El Kurró mozog, igaznak igaz, de le kell menni ide?
atila68
2019. május 03. 11:43
Csendben teszem hozzá Böszme a közalkalmazottaktól is elvett egy havi bért.
kunfia
2019. május 02. 23:09
Gyurcsányné ezek szerint tényező,de Orbánnéról még sosem adott ki senki közleményt,ahogy Rájel asszonyról sem,pedig Rájjel asszony már szerepel a befolyásos nők listáján is .Mégsem tényező?
Vadakat terelő juhász
2019. május 02. 22:17
"Gyurcsányék elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől." Ti meg nem adtatok vissza, oszt még a 3 ezer milliárd nyugdíjmegtakarítást is lenyúltátok, oszt jónapot. Selmeczi Gabriellának még ez sem volt elég, oszt még a kiflit is lenyúlta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!