Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el

2019. január 14. 19:26

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését.

2019. január 14. 19:26
MTVA Sajtóosztály
MTI-OS

„A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleménye

Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk.  Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani. 

Az érintettek azzal a szándékkal érkeztek az MTVA székházába, hogy átadják kérvényüket és beszéljenek a vezérigazgatóval. Kérésüket a közmédia teljesítette, a kérvényt átvette az MTVA képviselője, Papp Dániel vezérigazgató pedig személyesen mondta el álláspontját az országgyűlési képviselőknek. Annak ellenére, hogy kérésüket teljesítette a közmédia, a képviselők indokolatlan jelenlétükkel megnehezítik, akadályozni kívánják a napi működést. 

Az MTVA továbbra is fenntartja azt az álláspontját, mely szerint tiszteletben tartja az országgyűlési képviselőket megillető jogokat, ugyanakkor feladatának ellátása érdekében következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy munkavállalóinak a zökkenőmentes és nyugodt munkavégzést biztosítsa. 

MTVA Sajtó Osztály”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. január 16. 11:10
Dilettáns ripacsok .
Newman
2019. január 15. 20:11
Ezek a SOROSMAJMOK az életükért (NO MONEY) kűzdenek! Vigyázzatok velük! Veszettek! :)
Poletikus
2019. január 15. 13:36
Szigoritsák már meg a képviselök jogállását! Ne mehesenek be közintézményekbe pisilni, aludni, stb, csak elfogadható céllal és egyeztetett időben tehesék be a lábukat, különben az ajtók legyenek zárva!
llnnhegyi
2019. január 15. 12:08
Végre! Hadhazy Ákos és Széll Bernadett az MTVA székháza előtt fagyoskodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!