Az Egyházközség2018 program működéséről

2018. július 31. 19:46

Figyelem! A Lelkipásztor2018 és az Egyházközség2018 nem biztos, hogy ugyanazon a programnyelven van kódolva, ami fordítási nehézségeket okozhat. Emiatt lehetséges, hogy az Egyházközség 2018-as verziója nem ismeri fel automatikusan a Lelkipásztor2018 működési igényeit és feltételeit.

2018. július 31. 19:46
Pomázi Egyházközség
777

„1) Figyelem! A Lelkipásztor2018 és az Egyházközség2018 nem biztos, hogy ugyanazon a programnyelven van kódolva, ami fordítási nehézségeket okozhat. Emiatt lehetséges, hogy az Egyházközség 2018-as verziója nem ismeri fel automatikusan a Lelkipásztor2018 működési igényeit és feltételeit. A program és a készülék megfelelő kommunikációja során ezek a kezdetei nehézségek kellő egymásra figyeléssel kiküszöbölhetők. 

2) A Lelkipásztor2018 készülék működési hatékonysága fokozható az Egyházközség2018 program erossegeink_ertekeink könyvtárának superpower kiterjesztésű adatfájlainak beolvasásával. A készülék indításakor javasoljuk ezeknek a fájloknak a lekérdezését.

3) Felhívjuk figyelmüket, hogy az Egyházközség2018 program folyamatos fejlesztés alatt áll. A program a ‘Kisközösségek’ alprogramokból épül fel, melyek hibátlan működés esetén a ‘nagyprogrammal’ kompatibilis célokkal és a ‘nagyprogram’ működése érdekében vállalt feladatokkal rendelkeznek. Mivel a program fejlesztés alatt áll, elképzelhető, hogy a már működő ‘Kisközösség’ alprogramok nem fedik le teljesen az Egyházközség2018 és a Lelkipásztor2018 együttes kapacitásigényét. Amennyiben a hiányzó célokat, feladatokat, kapacitásigényeket a Lelkipásztor2018 program a kijelzőjén megjeleníti, ezzel új kisközösségi alprogramok fejlesztését kezdeményezheti.

4) A felhasználói igények és hibajelzések az Egyházközség2018 fejlesztői felé folyamatosan beadhatók, a feldolgozás és hibajavítás azonban esetenként a program lassulását okozhatja, ezért szíves elnézését kérjük. Kérjük, ne zárja be előzetes tájékozódás nélkül az ablakokat, melyekben a program futni látszik!

5) A felhasználói igényeknek megfelelően az Egyházközség2018 program a Lelkipásztor2018 készülék liturgikus, egyéni és közösségi lelki vezetői funkcióit szeretné használni. Ezek zavartalan működése érdekében kapcsolja be az Egyházközség2018 program ügyintézési, ingatlanfenntartási, adminisztrációs és egyéb funkcióit, melyek a programba be vannak építve! Így elkerülheti a Lelkipásztor2018 készülék túlterhelését. ”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!