Rossz üzenet

2018. április 30. 18:22

Másfél évtizede most először nincs Jobbik-majális...

2018. április 30. 18:22
Novák Előd
Facebook

„Jó volt ma kimenni családostul oda, ahol másfél évtizede most először nincs Jobbik-majális, ráadásul erről a szomorú vezetőségi döntésről is a Magyar Időkből kellett értesüljünk még mi, párttagok is.

Pedig ha Simicska hátra is hagyott nekünk egy 660 milliós bírságot (és ki tudja, mekkora hitelt), egy szerényebb majális jó lett volna, hiszen így ennek a mostani helyzetnek teljesen rossz üzenete van. Hosszú évek szervezőmunkájával értük el, hogy az ország legnagyobb majálisává nőtte ki magát bejáratott rendezvényünk, melynek így vége... Ma azért becsületből több tucat jobbikos gyűlt össze kötetlenül, jó volt látni őket, lelkesedésüket.

Remélem, hamarosan talpra tudjuk állítani a pártot, jobban megbecsülve az efféle mozgalmi elemeket is, amelyek segítségével eljutottunk ideáig, s amelyekre szerintem ezután is szükség lenne.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2018. május 02. 07:56
Minek talpraállítani? EGYPÁRTRENDSZER van! Kádernek kell lenni a Fidesznél, mint régen a Kádár rendszerben. Régen az előmenetelnél a szülők MSZMP-pártérdemeit vizsgálták, most a Fidesz-kapcsolatukat. Orbán Kádárra emlékeztet.
Negue
2018. május 01. 20:10
"Remélem, hamarosan talpra tudjuk állítani a pártot," Meg kellett volna állítani Vona ámokfutását, akkor most nem itt tartanának. Nem is értem, hogy ezt az őrületet miért kellett karba tett kézzel végig nézni. Csak a hülye nem látta, hogy ennek nagyon rossz vége lesz.
Negue
2018. május 01. 20:06
Pedig ha bejött volna Heller-Vona féle konspiráció, micsoda majálist lehetett volna csapni, a komcsikkal együtt "természetesen" :)))
luisbathhelena
2018. május 01. 19:37
Ekkora adóssággal ne ünnepeljetek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!