Nem a Jobbikért, hanem magunkért, a pártállam ellen!

2017. december 07. 15:58

Láthattuk, a Fidesz az ország vagyonából hogyan halmoz fel pénzt, hatalmat, médiát, hogyan uralja le az országot kormányzó intézményeket, hogyan falja fel a fékeket a demokráciában.

2017. december 07. 15:58
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Az elmúlt években láthattuk, a Fidesz az ország vagyonából hogyan halmoz fel pénzt, hatalmat, médiát, hogyan uralja le az országot kormányzó intézményeket, hogyan falja fel a fékeket a demokráciában.

Most pedig eljött az idő, hogy ezt használja is. Ebből a szempontból pedig mindegy, ki az, aki ellen ezt felhasználja. Pontosan tudjuk, hogy azért teszi, mert még több hatalmat akar a mi életünk felett. Brutális választási győzelmet akar 2018-ban.

Most pedig az történik, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ), lecsap a Jobbikra, és 300 millió forintra bünteti a pártot, amit aztán le is emelhetnek a folyószámláiról. Ez az az Állami Számvevőszék, amely soha nem vizsgálta érdemben egyetlen párt költéseit sem, sőt most sem vizsgálja azokat. És bár lényegében egy számla kapcsán bizonyíték is van arra, hogy a Fidesz nem mondott igazat a 2010-es kampányköltéseiről az ÁSZ-nek benyújtott bevallásában, az intézmény mégsem marasztalta el a kormánypártot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. december 08. 16:29
Jámbor András: Nem a Jobbikért, hanem magunkért, a pártállam ellen! Tisztelet Jámbornak mert azok közé a kevesek közé tartozik akik felismerik, hogy sokkal többről van szó mint a Jobbik kivégzéséről. Ha a kommunista fidesz maffia sikeresen kivégzi a Jobbikot a rákosi diktatúrára emlékeztető aljas, brutális eszközeivel akkor senki se lehet biztonságban ebben az országban. Ha az EU ezt eltűri akkor az EU is megbukik mert az egyik tagállamban semmibe se veszik a jogot és demokratikus polgári értékeket. Jámbor felismerte, hogy sokkal többről van szó, hogy ki kedveli a Jobbikot és ki nem. Tisztelet.
Mindjárt
2017. december 08. 14:00
Ha a fidesz birkáknak a kommunista fidesz maffia kell akkor azt kapják. Ez a kisebb probléma. A nagyobb probléma, hogy a kommunista maffia fidesz kormány rákosi módszereket alkalmaz a legerősebb ellenzéki part megsemmisítésére. Ez elfogadhatatlan diktatúra. Az EU jogosan vizsgálódik mert nem tűrheti meg, hogy egy kommunista maffia a porba tiporja a jogállamiságot. Nem azért adják a támogatásokat, hogy a kommunista fidesz maffia vissza vágja az országot a rákosi korszakba.
Mindjárt
2017. december 08. 10:08
A fidesz csürhe a rákosista diktatúrát tükrözi némi változásal. Ez a mafia-kommunista kormány csak azért nem hozza vissza a recski haláltábort az ellenzék elpusztítására mert azt se az EU se a USA nem tűrné meg. A fidesz maffia törvényhozása csak a fidesz diktatórikus hatalom törekvéseit és az ellenzék felszámolását szolgálják. Bízok benne, hogy AB véget vet a fidesz maffia ámokfutásának.
Mindjárt
2017. december 07. 18:30
Csak egy maffia álamban lehet eltüntetni 7,6 millió dollár azeri kenőpénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!