Kiakadt az iróniamérőnk: egy fidelitasos moralizál

2017. szeptember 04. 08:28

A Fidelitas egyik heccblogja a szájára vette Demeter Mártát és kritizálta, mert átül az LMP frakciójába.

2017. szeptember 04. 08:28
Gottmayer Lea
Reflektor

„A Fidelitas egyik heccblogja a szájára vette Demeter Mártát és kritizálta, mert átül az LMP frakciójába.

A lényeg ugyanis: az ember politikai pártból csak egyet választ egész életében. Mindig, végig ugyanazt gondolja, nem változtat soha. A kilencvenes évek elején még a címeren vernyogó illetve térdrecsuhásokozó hiszteroliberális Fidesz ami mára egy polgári kitérővel egy KNEP-szerű valami lett is ugyanaz mint mindig volt. Mindig ugyanaz, semmi változtatás. A 2007-ben még radikális Putyin ellenes beszédet mondó Orbán Viktor, aki a Kreml Budapestre kihelyezett személyzeti főnöke lett 2017-re is a következetesség alapja. A Fidesz megszégyenült volt államfője Schmitt Pál sem volt a Kádár-rendszer miniszterhelyettese. Ezt sort lehetne tovább így folyatni, nem kell az olvasó figyelmét rabolni holmi Pozsgaykkal, holmi Déli Áramlatokkal, holmi aktanyilvánossággal vagy tandíjjal. Sőt a Fidesznél nincs olyan aki korábban más párt tagja volt, Tarlós nem volt SZDSZ-es és így tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. szeptember 04. 15:29
Eddig utáltuk, most átülünk? Egyáltalán ki ez a nő? Mihez ért - az áruláshoz....
GV0917
2017. szeptember 04. 11:40
Szélerózió. Káros folyamata a különböző erővel összetapadó talajszerkezeteteket fellazítja és megbontja. Kialakul a futóhomok a sivatagosodott felületen. Az uralkodó Szél-irány mentén az örvénylés miatt, amit a Szél szénalapátja kavar-összegyűlik a terület szemete és lerakódik, mint a guano.
westend
2017. szeptember 04. 11:36
holmi Gotmayer, aki valószínűleg szőke.
Kanóc
2017. szeptember 04. 09:56
Nem kicsit frusztrált írás, és még a szerző "frusztráltozik".... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!