Az nem lehet bűn, amiből egy meddő nőnek gyermeke születhet

2017. augusztus 25. 09:53

A Biblia tele van olyan történetekkel, ahol az Úr a meddő asszonynak gyermeket ad. Ezeket a hívő ember csodáknak hívja.

2017. augusztus 25. 09:53
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Értesülve arról a sötét embertelenséggel vegyes alávaló babonaságról, ami a győri püspök száját a lombikprogram kapcsán elhagyta, jelezném a püspök úrnak, hogy az nem lehet bűn, amiből egy meddő nőnek gyermeke születhet. A Biblia tele van olyan történetekkel, ahol az Úr a meddő asszonynak gyermeket ad. Ezeket a hívő ember csodáknak hívja. Mitől olyan biztos a püspök úr abban, hogy nem maga az Úr adta azt a lombikot? Talán lehetne nagyobb a püspök úr hite: hihetne lombikban is – ami egy csoda. Nem nehezebb, mint a vízen járó Krisztusban. Csak szív kell hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 25. 16:17
A csoda nem lombik. A csodához nem kell lombik. A csoda az volt, amikor az Úr adott gyermeket a meddő nőnek, hogy természetes úton, közösülés által mégis csak teherbe esett. Sok baromságot írtál már Roberta, de ez a legnagyobb. Ez van, szarér'-hugyér'-Puzsér!
Hunyadi Mátyás
2017. augusztus 25. 14:36
Puzsér! Most nincs igazad. Lehet bűn. Ti. teheti tönkre az emberi populáció egészségét. Amire mint közös tulajdonunkra is tekinthetünk.
Petykabá
2017. augusztus 25. 14:00
Puzsérnak MEGINT igaza van... A farizeusok meg bekaphatják. Jézus belehalt a farizeusok elleni küzdelembe, erre a hagyatékát is farizeusok kezelik. Elmebeteg egy dolog ez...
Micmac
2017. augusztus 25. 12:57
Mindebből akkor az következik, hogy ha valaki ilyen helyzetbe kerül, döntenie kell, hogy gyermektelen marad, vagy elhagyja a vallását?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!