Egy dolog miatt gyűlöltem eddig a Pride-ot

2017. július 10. 15:57

Lehet kritizálni a Pride-ot és résztvevőit, de semmi olyasmit nem követünk el, ami miatt megérdemelnénk, hogy bárki fizikailag bántalmazzon minket.

2017. július 10. 15:57
Tomanovics Gergely
Tomanovics blog

„Végtelenül szomorú az a pillanat, amikor a rendezvény végén elindulsz a busz/villamos felé, és előtte a menetkísérők rád szólnak, hogy tedd el a szivárványos zászlót, mert nem biztonságos az utcán azzal továbbmenni.

Nem elég, hogy újra vár az a posvány, ami a hétköznapokat jellemzi, de még félj is a saját városodban fényes nappal az utcán.

A kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy féljek a migráncsoktól, a terroristáktól, a más vallásúaktól (ilyen alapon a KDNP-től is félhetnék) meg a Soros György-féle libsiktől, akiktől soha, semmilyen formában nem éreztem magam veszélyben. Érdekes módon, amikor ténylegesen olyan helyzetbe kerülök, hogy félnem kell, arról a magát keresztény-konzervatívnak tekintők mélyen kussolnak. Amikor olyan idiótáktól kell rettegnem, akiket felháborít egy nyomorult szivárványos zászló, akkor hol van a magyar emberek biztonsága, ami a kormány állítólagos elsődleges célkitűzése?

Mennyire álságos a magyar emberek biztonságával kampányolni, miközben egy szó sem esik egy ilyen konkrét dologról, amikor magyar emberek biztonsága van veszélyben?

Ilyenkor érzem át, milyen ma melegnek, vagy transzneműnek lenni Magyarországon.

Azt még úgy-ahogy elfogadom, hogy ha valakinek nem tetszik a Pride. Ha meztelenül »vonaglok« az utcán, azzal esetleg tényleg kivívhatom egyes érzékenyebb lelkületű járókelők haragját, bár egy pofonra ez sem lehet elég indok (és ha belenézel az alábbi élőben rögzített, vágatlan videóba – amiben kifejezetten arra kerestem választ, hogy mi oka lehet bárkinek gyűlölni a Pride-ot – akkor láthatod, hogy semmi ilyesmi nem volt). Lehet kritizálni a Pride-ot és résztvevőit, de semmi olyasmit nem követünk el, ami miatt megérdemelnénk, hogy bárki fizikailag bántalmazzon minket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2017. július 11. 19:05
Szánalmas ahogy az egész cikk félelemről szól, majd a valóság próbáján megint elhasal a Libsifasiszta agitátor elképzelése a világról: ugyanis soha, senki le sem sz@rja őket a szovárványos zászlójukkal együtt. Ez természetesen nem zavarja a posztolót abban hogy arról álmodozzon hogy egy olyan világban éljen, ahol senki nem foglalkozik a buzikkal. Szar lehet ekkora tompaságban élni - a magából a többi emberre kivetített indulattól félni, ettől önmagát gettóba zárni és közben tudathasadásos állapotban kifelé vágyakozni a gettóból. Van itt baj a fejekben kérem...
orion
2017. július 11. 10:48
"Egyébként nekem azzal sincs bajom, ha a a Pride-on valaki félmeztelenül táncol, ez ugyanis egy ilyen buli, akinek nem tetszik, menjen haza Tényeket vagy bármi más, prolinak való szart nézni a "Telekép"-en, minket meg hagyjon azt csinálni, ami nekünk jól esik" "Ha meztelenül "vonaglok" az utcán, azzal esetleg tényleg kivívhatom egyes érzékenyebb lelkületű járókelők haragját, bár egy pofonra ez sem lehet elég indok " Megint tanultam valamit. Buzulni meg prájdra járni az elit kiváltsága, minden egyéb prolitempó. Persze csak akkor, ha az az elit ballib, a proli meg fideszes. Szerintem már ez is elég indok egy-két (sok) pofonra, nem kell hozzá a pucér vonaglás sem. Szóval te csak hagyjál " minket (..) azt csinálni, ami nekünk jól esik", te kis áruló szivárványszínű gyöngy! Veled sem volt jó a fidesz kommunikációja, hiába nyavalyogsz.
NeMá
2017. július 11. 00:26
"Nem elég, hogy újra vár az a posvány, ami a hétköznapokat jellemzi, de még félj is a saját városodban fényes nappal az utcán." Hogyan mondja a sör reklám, az élet annyi amennyit bele töltesz :) Heretoknál is így van ez, ha kevés vagy egyedül mész haza, az hogy homivagy szörnyen kevés egy kapcsolathoz!
br-o
2017. július 10. 21:54
És mindezt az álságos szemforgatást az Emma c. videó készítőjétől... Pfff.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!