In memoriam Jókai Anna

2017. június 06. 15:21

Jókai Anna felelősséget érzett keresztény magyar nemzete iránt.

2017. június 06. 15:21
Vágvölgyi Gergely
777

„Jókai Anna felelősséget érzett keresztény magyar nemzete iránt, amelyet őszintén szeretett. Látta, milyenek vagyunk mi »csöbörből-vödörbe-magyarok«, de kitartóan vallotta, hogy »Godot megjött« és »Krisztus nem csak meghalt értünk – elő is élt nekünk valamit«, s ezt a valamit igyekezett követni maga is. Példát adott. A spirituális realizmus kiemelkedő műveit írta meg, iskolát teremtve, örököt hagyva. S közben folyton kérte az »Öreg Isten, nagy Isten«-t, tekintse le ránk és fáradozásainkra. Most már nagyon közel van Hozzá.

 
Nyugodjon békében!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimfak
2017. június 06. 17:07
Hianyozni fog. Sok lideralis kozott feludito volt tiszta jelkeme.
Petkó Zsigmond
2017. június 06. 15:43
Egyetértek. Jókai Anna valóban nagy űrt hagyott maga után, sokáig fog még hiányozni. . Ez pedig nagyon igaz: "A spirituális realizmus kiemelkedő műveit írta meg, iskolát teremtve, örököt hagyva."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!