Mindenkinek vidám 2017-es Pride-ot kívánok!

2017. június 05. 09:26

Büszke vagyok, hogy támogathatom az LMBTQ barátaimat és az LMBTQ amerikaiakat, akik hatalmas mértékben járulnak hozzá a társadalmunkhoz és a gazdaságunkhoz.

2017. június 05. 09:26
Ivanka Trump
Facebook

„Shavout után visszatérve mindenkinek vidám 2017-es Pride-ot kívánok. Ebben a hónapban ünnepeljük és tiszteletünket fejezzük ki az LMBTQ közösség felé. Büszke vagyok, hogy támogathatom az LMBTQ barátaimat és az LMBTQ amerikaiakat, akik hatalmas mértékben járulnak hozzá a társadalmunkhoz és a gazdaságunkhoz.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. június 06. 12:23
Kedves olvasó szerkesztő! Legalább jól másolnátok a Shavuot szót! Nem! Shavout!
u.cserkész
2017. június 06. 11:51
"hatalmas mértékben járulnak hozzá a társadalmunkhoz és a gazdaságunkhoz.” Oszt' Ivanka, mi nem járulunk hozzá hatalmas mértékben, csak a buzik??
Sulammit
2017. június 06. 09:31
Igazán figyelmes vagy Iván, hogy Savuot ünnepén, nem az ugyanerre az időpontra eső pünkösdöt ünneplő keresztényeket köszöntöd. Pláne, hogy nemrég voltál a pápánál. Úgy gondolod, hogy a keresztények, nem járulnak hatalmas mértékben az amerikai társadalomhoz, gazdasághoz? Ellenben a homokos barátaid igen? Másrészt ez az ünnep a Tóra-adás ünnepe. Ezen a napon olvassák fel a Tíz Parancsolatot a zsinagógában. Ahol és akik nem tartják meg a Tóra parancsolatait, ott előbb- utóbb megszűnnek a zsidósághoz tartozónak lenni. Ki fogják rakni a szűrödet. Ennyire rosszul áll a papa szénája? amerikaiakat, akik hatalmas mértékben járulnak hozzá a társadalmunkhoz és a gazdaságunkhoz.”
atila68
2017. június 06. 08:31
Még Donald Trump hálószoba-kultúrájára SEM vagyok kíváncsi. Még akkor SEM ha Ivankaval tolja a kikötözős crossdresser lábfétist.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!