A civil szakértők előválasztása még kikényszerítheti a választási rendszer módosítását!

2017. június 16. 07:46

A Fidesszel szemben mindenkinek össze kell fognia, hiszen amikor összeadom a számokat füzetemben, az több, mint a Fidesz és ezt az összeadást a legegyszerűbb és legsemlegesebb módon kell megtenni. 106 civil jelölt, szakértői kormány, ideiglenesen csak 200-300 napra.

2017. június 16. 07:46
Gottmayer Lea
Reflektor

„Az ideológia vezetett minden rosszhoz. Szakpolitikai programok kellenek. A kormányt pedig szakértőknek kell vezetniük. Na jó, nem kell mindig így lennie, csak addig, amíg leváltjuk a Fideszt. A Fideszt nem azért nem lehet leváltani, mert bár több a kormányzásával elégedetlen, de nem látszik sem párt sem pártszövetség, amelyikben a magyarok egy jelentős része látná kormányzóképességet, nem. Hanem azért, mert rossz a választási rendszer, túl sok a párt, a pártok túl pártok, és a pártokat politikusok vezetik.

A Fidesszel szemben mindenkinek össze kell fognia, hiszen amikor összeadom a számokat füzetemben, az több, mint a Fidesz és ezt az összeadást a legegyszerűbb és legsemlegesebb módon kell megtenni. 106 civil jelölt, szakértői kormány, ideiglenesen csak 200-300 napra. Aztán új választási rendszer, új választás és majd nem nyer többet a Fidesz. Mert ha az ellenzék végre bebizonyítja, hogy semmit sem gondol arról, hogyan kéne Magyarországot irányítania, semmilyen gondolata azon kívül nincs, hogy nem-Orbán,akkor majd soha nem jön vissza a Fidesz. És visszaáll a képviseleti demokrácia meg a jogállam. Csak pártok vagy politikusok nélkül.

Még nincs minden veszve, #106civil, #szakertői200nap, #halálapártokra”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2017. június 18. 07:24
T. Kommentelő társak! Félelmetes, hogy szinte senki sem hajlandó figyelmesen, átgondolva végigolvasni a cikket, ennek ellenére dőlnek a vélemények. Legalább erre a két mondatra erőltessétek meg magatokat: "Mert ha az ellenzék végre bebizonyítja, hogy semmit sem gondol arról, hogyan kéne Magyarországot irányítania, semmilyen gondolata azon kívül nincs, hogy nem-Orbán,akkor majd soha nem jön vissza a Fidesz. És visszaáll a képviseleti demokrácia meg a jogállam."
Zsolt75
2017. június 17. 23:52
Á, ez körülményes. A valódi demokratikus megoldás az lenne, ha gottmájer leia nevezné ki a képviselőket.
Venn
2017. június 17. 18:00
Ez az eszetlen, még félkörmérnöknek sem lenne jó! (nemrég olvastam: félkörmérnök=utcaseprő) :DD
kiss.istvan770
2017. június 17. 16:58
A like - unlike arányból úgy tűnik figyelmetlenek vagyunk. Kapkodva beleolvasunk egy cikk első 2-3 mondatába, ha nem világos, akkor az utolsó bekezdésbe, aztán klikk. Ha ismerős a szerző, akkor okos - hülye alapon kapásból klikk, aztán jöhet a következő, mert megy az idő. Nehéz eldönteni, hogy túl sok az újságíró, vagy kevés az időnk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!