Hét mondat a CEU-tüntetésről

2017. április 03. 09:49

Diktatúra-e az, amikor tüntetők ezrei Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája alól, szabadon kiáltanak diktatúrát?

2017. április 03. 09:49
Vörös Szabolcs
Válasz.hu

„Diktatúra-e az, amikor tüntetők ezrei Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája alól, szabadon kiáltanak diktatúrát?

Hogy higgyem el, hogy a hazám Erdoğan Törökországára hasonlít, ha ezután George Michael üvölt a menetet felvezető teherautóról, a rendőrök pedig szemrebbenés nélkül, szakszerűen biztosítanak?

Megold-e bármit egy tízezres tüntetés egy olyan ügyben, amelyben a hatalom még csak nem is titkolja, hogy az erő nyelvén beszél?

Ha a Parlament ma tényleg megszavazza a törvénymódosítást, legalább az utolsó kérdésre megkapjuk a választ.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 03. 16:18
Mint tisztességes demokráciában gyakorolták állampolgári jogaikat és tüntettek. A rendőrség meg biztosította a helyszínt. Az már más kérdés, hogy kinek érdeke a műbalhék élesztése és mindig tüntetni kész pár száz ember állandó utcára hívása.
strómanos jogászbűnöző
2017. április 03. 15:59
HONFITÁRSAIM! Egyszer s mindenkorra tegyünk rendet Hazánkban! Követelem billogozással megjelölni a liberalizmussal, Sorossal, kommunista szervezetekkel kapcsolatba hozható személyeket! kommunista szervezetek tagjai: bal arcfélre vörös csillag egykori és mai liberális: jobb arcfélre anarchia jel Soros ösztöndíj vagy támogatás: homlokra dollár jel Mondjuk Viktor pofája totál tele lenne jellel :)
Héja
2017. április 03. 14:45
"Tízezer tüntetőről" szó nincs. Jó, ha 2-3 ezren voltak. Ennyien, egy közel kétmilliós nagyvárosban. A tömegeket a CEU nevű janicsárképző nyígása baromira nem érdekelte.
Zokni
2017. április 03. 14:22
"Diktatúra-e az, amikor tüntetők ezrei Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája alól, szabadon kiáltanak diktatúrát?" - kérdi. Nem tudom. Lehet. De sztem ne várjuk meg, míg kiderül, mert akkorra már k-ra késő lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!