Stephen H. Segal: Geek bölcsességek

2017. február 07. 07:15

A geek-ekről mindenki azt gondolja, hogy teljesen kockák és csak azokat fogadják be maguk közé, akik bebizonyítják, hogy egy szinten van velük. És ez pontosan így van.

2017. február 07. 07:15
FilmBaráth
Smoking Barrels

Minden jó filmrből/könyvből/képregényből megmarad legalább egy mondat, és ez a skála nagyon széles a »Hasta La Vista, Baby«-től  »Az igazság odaát van«-ig. Mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő részt ebből a remek kis könyvből, és kedve szerint kalandozhat eddig ismeretlen területekre. Minden idézetet egy vicces agymenés követ, vagyis egyáltalán nem száraz idézetgyűjteményről van szó, annál inkább egy érezhető jókedvvel született szórakoztató kiadványról, amelynek nem az a célja, hogy lealázzon minden alulművelt geekfőt, hanem egy kis ízelítőt nyújt abból, hogy milyen az igazi geek feeling. A stílus biztosan beránt ebbe a közegbe, még akkor is, ha úgy gondolod magadról, hogy te csak egy átlag olvasó és néző vagy, mi keresni és olvasni valód van neked itten? Ne habozz, vágj bele bátran ebbe a szellemi kalandba, mit veszíthetsz a komolyságodon kívül?

Mindenkinek ajánlom ezt a sajnálatosan rövid kis kötetet, tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani a hétköznapok szürkeségéből, jókedvre hangol és gátlások nélkül lerombolja a sznob geek kultúra mítoszát. Ellenkezőleg, ez a közeg nagyon is befogadó, csak annyi a dolgod, hogy jó filmeket nézz, remek könyveket és képregényeket olvass, és máris rengeteg barátra tehetsz szert, hagyd a magányt másra, told a buli a többiekkel! Lazítsd, ez itt a te dimenziód!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!