A trumpi apokalipszis vagy Trump apokalipszise?

2017. február 20. 08:53

Iszonyatos dilemma lehet, hogy egy folyamatban levő ügyről hogyan tájékoztassák az elnököt, ha a jobbján és balján is érintettek ülnek.

2017. február 20. 08:53
Feledy Botond
Új Szó

„A Fehér Ház azt a védekezést alkalmazza, hogy folyamatosan az amerikai titkosszolgálatokat vádolja szivárogtatással. Iszonyatos dilemma lehet, hogy egy folyamatban levő ügyről hogyan tájékoztassák az elnököt, ha a jobbján és balján is érintettek ülnek. Veszélyeztetheti-e ez a nyomozást? Lehet-e mással, mint a nyilvánossággal védekezni?

A harangokat félreverők, vagy ahogy angolszász területen mondják, a sípfújók (whistleblower) általában nem árulók, hanem az intézményekben hívő, azok értékeit komolyan vevő emberek. A karrierjüket kockáztatva fordulnak a választókhoz, és a saját bőrüket is vásárra viszik. Annyit legalábbis megérdemel minden ilyen sípfújó, hogy figyeljünk rá: hátha mégis lenne oka az oroszok befolyásától tartania azoknak, akik most a trumpi apokalipszisnek tapsolnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2017. február 20. 10:54
Egy pillanatra Fekete Bolond-nak olvastam a szerző nevét.
Vampire
2017. február 20. 09:38
Az oroszok most a kisebb rossz a gyűlölet tüzèt izzitó "neoko(h)nokhoz" kèpest.. Csak erről nem lehet beszèlni a PC miatt mert antiszemitizmus es 'rasszizmus' lenne..
zakar zoltán béla
2017. február 20. 09:35
o
fülem botja
2017. február 20. 09:11
Most akkor ez Faludy vagy a híres Verdbenekhy Botond?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!