Nem tudok bojkottot hirdetni a Heineken ellen

2017. február 03. 17:32

Ha akarnék, se tudnék bojkottot hirdetni a Heineken-család ellen, mivel eszembe nem jutna bármelyiket levenni a polcról.

2017. február 03. 17:32
Dévényi István
Heti Válasz

„A lényeg, hogy az ilyen-olyan fórumok virtuális ígéretei szerint éppen tömegek fogadják meg, hogy soha többé nem isznak se Heinekent, se Sopronit.

Na, de kérem tisztelettel! Sopronit nem azért nem iszik az ember, mert ettől lesz igazi magyar, hanem, mert nem egy túl jó sör. Jómagam például, ha akarnék, se tudnék bojkottot hirdetni a Heineken-család ellen, mivel eszembe nem jutna bármelyiket levenni a polcról, főleg most, amikor már a közepesnél nagyobb élelmiszerüzletekben is kiválóbbnál-kiválóbb, valóban kézműves sörök között válogathatunk.

Amúgy pedig sörissza szempontból nézve már ez az Igazi Csíki Sör se az az Igazi Csíki Sör, aminek indult. Megváltozott az íz, és nem előnyére. Ahogy felfutott a termelés, úgy simult bele a mainstreambe, míg végül már egyáltalán nem érte meg az árat, amit kértek érte.  A reményt az Igazi Csíki Barna sör hozta vissza, mert az viszont igazán jóféle, műfajában kiemelkedő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. március 27. 18:43
De tudsz. AZ ÖSSZES HOLLAND TERMÉKRE BOJKOTT, kezdve a kizsigerelt gyarmataikról származó kakaóporukkal.
zakar zoltán béla
2017. március 20. 16:01
Selejt, mint a Szabadfogás!
atila68
2017. március 14. 11:51
A "kézműves" olyan mint a "bio" vagy a "gmo mentes". Marketing.
Akitlosz
2017. február 15. 12:50
"Ha akarnék, se tudnék bojkottot hirdetni a Heineken-család ellen, mivel eszembe nem jutna bármelyiket levenni a polcról." Ez nem akadály. Ettől még lehet bojkottot hirdetni, sőt így könnyebb is azt betartani. Tapasztalatból mondom. Én azóta bojkottálom a Ferrarit, amióta Schumacherék csaltak a Forma-1-ben. Szóval régóta. Egy darab Ferrarit sem vettem és bár ettől a Ferrari cég eddig még nem roggyant meg, de kitartok. Na ugyanezt simán meg tudom tenni és meg is teszem a Heinekkennel is. Kizárt, hogy valaha is megvegyem az undorító kommunista sörüket. Mindegy mi van belül a palackjukban, ha kívül vörös csillag van rajta. Szóval bojkottra fel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!