Szepsy 100

2017. január 26. 11:19

Kicsit reménykedtem előtte, hogy beleköthetek valahol, valamibe, de nem. Érezni, hogy remek volt az alapanyag, feszes és filigrán tétel, és noha még fiatal a bor, máris kellően komplex.

2017. január 26. 11:19
Kodela Mia
Borravaló

„Egy éve jelentették be ennek a bornak a megszületését, azóta el is fogyott az összes még előjegyzésben. Szerencsére, a Furmint Februárt beharangozó sajtókóstoló utolsó, nagyon várt tételeként megkóstolhattam. Visszafogott illat, nyitáskor kis illót érezni, ami aztán kiszellőzik. Alma, nektarin, zöldfűszerek, citrus, fehérvirág, citromhéj, sós-kövesség, kis gyógynövényesség. Lendületes sav, jó egyensúly, szép szerkezet jellemzi.

Kicsit reménykedtem előtte, hogy beleköthetek valahol, valamibe, de nem. Érezni, hogy remek volt az alapanyag, feszes és filigrán tétel, és noha még fiatal a bor, máris kellően komplex. A hordóhasználat nagyon szép, inkább szikár tétel, mégis elegáns és rétegzett. A palackérés bizonyára hozzáteszi még a magáét, pláne a magnum palackban, kérdés, hogy tudjuk-e majd kóstolni akkor is… 90-91 pont”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!