Külföldön szerkesztik a kormánypárti sajtót

2017. január 30. 21:27

Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus.

2017. január 30. 21:27
Gottmayer Lea
Reflektor

„Hogy a pékben lehet az úgynevezett antiglobalista oldal az áldozat, hogy ha ők adják az amerikai és az orosz elnököt és Orbán Viktor omnipotenciáján keresztül Európa egyik legmeghatározóbb politikusa? Amikor a legnagyobb politikai pozíciókból kiabálnak emberek, hogy elnyomnak, elnyomnak, mi ez, ha nem az igazi áldozati kultúra?

Elég következetlen még továbbá az is, hogy azok, akik azzal magyarázzák közéleti létezésüket, hogy egy nagy nemzetközi elit ellen harcolnak, azok ugyanúgy  importálnak problémákat, konkrétan copy paste alapján bemásolják a Breitbart médiabirodalom és egyéb amerikai „alt-jobb” oldalak szellemi termékeit. Ugyanúgy, ahogy a teljes magyar kontextust figyelmen kívül hagyja, aki a fehér középosztálybeliek privilégiumait lobogtatja pallosként vagy a rasszizmus fogalmát egy teljesen más történelmi kontextusból Magyarországra helyezi, ugyanannyira magyartalan az, aki az amerikai anti-rasszista küzdelem és píszíjelenségek ellen küzd. (...)

Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus. Amerikai szavakat, amerikai vitákat és amerikai külpolitikai érveléseket importálva teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar érdekeket, a magyar valóságot. Ők azok, akik egy nagy globális elit tagjai, akik közpénzből küzdenek egy láthatatlan ellenség ellen, és ők azok, akiket nem érdekel hazánk történelme és geopolitikai helyzete.„

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. március 28. 20:17
Ha valaki csak azért kap publicitást mert melegjogi aktivista, és zsidó, nem pedig írói kvalitása okán az diszkrimináció. Lea részérő pedig egyfajta kultúrális genderprostitúció (erre hagyok időt, addig is gy.k.: kurva).
Morgen
2017. március 20. 11:16
Muccuska! Amiről értekezni teccik, az most van változóban! Teccik érteni???
atila68
2017. március 06. 14:13
Zoknicska! Azzal, hogy feszt kijelented - mintegy vitainditóként -, hogy nem érti a másik, hogy ugyanazt a fél tucat szófordulatot forgatva próbálsz egyfajta, leírásakor rossz szájízt okozó (képzavar rulez), értelmiségként az észosztó szerepében tetszelegni, nem fog soha senki komolyan venni, legfeljebb ellenszenvet váltasz ki, és akkor se lehetsz Jézus Názáretben ha sajátkezűleg szögezed fel magad a keresztre. Ellenben, középtávon valóban szórakoztatóbb vagy - párhuzamos példának ott van Schollander, ha nem lenne teljesen világos mire gondolok - mint az egysoros alpári vérlapátolók. Jár érte egy köszi.
catalina9
2017. március 02. 22:53
Külföldön szerkesztik a kormánypárti sajtót" "..Gerkens egészen pontosan azt mondta az Indexnek adott interjúban, hogy ő nem is szólt bele a Híradó témaválasztásába, mert a hírműsorokat közvetlenül az RTL-csoport luxemburgi központjából felügyelte a nemzetközi cégcsoport alelnöke, Andreas Rudas.." alias Rudas elvtárs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!