Nőbarát pornót követelnek a magyar liberális nők!

2016. május 10. 14:05

Az emberi hülyeség tényleg végtelen! Íme: ne küzdjünk a nőket megalázó pornó ellen, mert az úgyis mindig lesz. Csináljunk inkább nőknek szóló, úgynevezett nőbarát pornót – követeli az LMP közeli portálon egy magát liberálisnak nevező nő!

2016. május 10. 14:05
Terminátor
Gőg és demagóg fiai

Magyarán: a nők is néznek pornót és nem mellékesen, épp az olyan pornóműfajokat kedvelik, amelyekre a férfiak is leginkább gerjednek.

De ez így nem jól van a lelkes liberális amazon szerint. Nőknek olyan pornó kell, ami nőbarát, nem pedig olyan, ami a férfisztereotípiákra van pozícionálva. Ezért gondolom, át is akarja nevelni a nőket. Innentől már csak egy lépés, hogy a következő, hasonlóan nagyívű kiáltványában az iskolai erkölcs- és hitoktatás helyett, kötelező pornónéző órákat vezettetne be a kislányok számára.

Sajnos, a liberális jogvédő leányzó, azt nem fejtette ki, hogy mit ért ő pontosan nőbarát pornó alatt… Pedig lehet, a mostanság forgatások nélkül tengődő Kovi kapva kapna az ötleten. És akkor a cikkíró leányzó esetleg más műfajban is kiteljesedhetne, maga bemutatván, hogy milyen az igazi nőbarát pornó….

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. május 11. 07:31
Minden nő csak AZT akarja..
Vezetéknév Utónév
2016. május 10. 20:27
Teljesen jogos elvárás, hogy a szexfilmek ne arról szóljanak, hogy férfiszínészek néhány perc mechanikus cuppogás után ráélveznek egy szextárgyként használt nő arcára. Az erotikus történeteknek, a női test finom rezdüléseinek, a kölcsönös előjátéknak és a női orgazmusnak legalább olyan hangsúlyos szerepet kellene kapnia, mint a hímtagok és az ejakuláció ábrázolásának. Kivéve persze, ha valaki a férfiaktól izgul fel, mint láthatóan a kommentelők nagy része...
peninsulavaldes
2016. május 10. 19:24
Ez a nap vicce:))))
fcsabi
2016. május 10. 19:05
Mint ahogy mindenben a szexben is teljesen eltérőek az igények a szokások. ez az a műfaj, amit kár megpróbálni "fazonírozni". Az éjszakában dolgoztam bőven vannak tapasztalataim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!