Na, ezt figyeljétek!

2016. május 31. 10:35

A nemzeti törekvések és társadalmi egyenlőség egykorvolt ideológiája ma menstruátorokat gyárt, és egyes helyeken azért küzd, hogy legalizálják a nekrofiliát és a testvérek közötti szexet, vagyis a vérfertőzést.

2016. május 31. 10:35
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Szóval, emberek, ma a CEU aulájában menstruációs kiállítás van. Hiánypótló, tényleg. Régóta hánykolódom álmatlanul, miért nincs végre egy jó kis menstruációs kiállítás, nekem már nagyon hiányzott. És annak is örülök, hogy az elavult és sértő fiú, lány, anya szavak helyett itt van végre a menstruátor. Évtizedek óta érzem, hogy nem nőkkel akarok ismerkedni, hanem menstruátorokkal.

Ezeket amúgy előbb-utóbb fel kell lőnünk a holdba.

De aki tud olcsóbb megoldást, mondja. Mindegy ugyanis. Csak történjen már végre valami.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Raven
2016. június 01. 07:05
Kevesen tudják, hogy régen a nők menstruációja csak pár órán keresztül tartott, vajon mi az oka annak hogy jelenleg napokon keresztül tart.
Onurisz
2016. május 31. 17:16
Majd elmúlik ez az ökörség is, mint már annyi minden. Az emberek egy része egyszerűen buta. Ezek egykor a kapálásig vagy a lövöldözésig jutottak, ahhoz értettek is és minden a helyén volt. Ma már az egyetemekre is eljutnak, ha a szüleik elég tehetősek vagy a televízióba, ha elég "érdekesnek" találják őket. És meg is akarnak felelni annak, hogy ők szellemi emberek lettek. Ez a legújabb "amerikai álom": a bölcsész, aki számára "trauma" az irodalom.
luisbathhelena
2016. május 31. 17:00
Ha a nememet megváltoztathatom, a koromat miért nem? Szeretnék a 18 éves csajokkal együtt vetkőzni az edzés előtt (és után) :)
Morgen
2016. május 31. 15:38
Le kell szarni! Járjanak körbe a saját kiállításaikra meg a fesztiváljaikra. Azért kell harcolni, hogy ezt a saját pénzükön tegyék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!