Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Klik megszüntetése üres kommunikációs trükk

2016. március 30. 15:00

Az Orbán-kormány oktatáspolitikájának csődje mára vitathatatlan, a Fidesznek nem fontos eléggé az oktatás, hiszen a GDP-arányos ráfordítás a 2000-es évek elejéhez képest is csökkent.

2016. március 30. 15:00
Dúró Dóra
MTI-OS

A Jobbik támogatja a tiltakozó pedagógusok követeléseit, ugyanakkor a vita szakmai mederben történő folytatását szorgalmazza, és minden szereplőtől felelős, a gyerekek számára is példaértékű magatartást vár el. Az Orbán-kormány oktatáspolitikájának csődje mára vitathatatlan, a Fidesznek nem fontos eléggé az oktatás, hiszen a GDP-arányos ráfordítás a 2000-es évek elejéhez képest is csökkent.

Mind a gyerekeket agyonterhelő Nat, mind a Klik, mind a pedagógusokat adminisztrációval elárasztó politika csődöt mondott, és nem fogadható el, hogy az önkormányzatokat továbbra sem akarják bevonni a fenntartásba. A Jobbik szerint vannak olyan iskolák, amelyek jobban működnének, ha az önkormányzat tartaná fenn azokat, de ennek lehetőségét továbbra sem nyitja meg a kormány. Így a Klik megszüntetése üres kommunikációs trükk, ami nem fogja enyhíteni a problémákat.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. március 30. 16:01
Aszongyák a tanárok "Bírják a gyűrődést"....... Bírjátok a gyűrődést ,jó párszor a pofátokon át húztátok a bőrhuzatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!