Ugye nem muszáj elhinnem, hogy GFG lehetséges?

2016. január 25. 09:13

Persze simán lehet, hogy csak nem értek a konzervatív újságíráshoz. Simán lehet, hogy a konzervatív újságírás elsőrendű feladata áltisis humorral kommentálni huszonöt éves fényképeket.

2016. január 25. 09:13
Gazda Albert
Magyar Nemzet

De ha már ott voltam, szétnéztem egy-két kattintás erejéig az oldalon. Hogy, hogy nem: hamar eljutottam az Így még nem láttad Tóbiás József feleségét… című izéig. Nem kellett sok, hogy rájöjjek: azt tettem, amit a főszerkesztő akart. Hiszen az imént idézett miniesszé negyedik mondata – url-jéből is kikövetkeztethető módon: a szofisztikáltság mekkora csimborasszója! – alighanem erre a szombaton megjelent elképesztő-hátborzongató izére vonatkozott.

Mondom: ezt tényleg nem hiszem el.

Nemcsak azt, hogy ez így létezik, és hogy ez a neve. Neki. Magát GFG-t sem hiszem el. Ugye nem muszáj?

Persze simán lehet, hogy csak nem értek a konzervatív újságíráshoz. Simán lehet, hogy a konzervatív újságírás elsőrendű feladata áltisis humorral kommentálni huszonöt éves fényképeket.

Hadd ékeskedjem idegen tollakkal. Elküldtem egy barátomnak a linket. A miniesszé linkjét. Ezt írta: hányást csipeget a galamb a sarkon. A másik izét ő még nem is látta akkor.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. október 08. 22:17
Eddig sem a tóbiás volt az etalon (szerencsénkre) még a politikában sem. Vennem kell egy könnyezőpálmát!
tango47
2016. augusztus 01. 12:59
Az a kisember néhány hónapja megkergült.
blicc
2016. június 13. 20:43
Te szerencsétlen. Mi köze ebbek a cinkhez? ^
balbako_
2016. április 03. 19:50
Egyébként ilyen a bulvár. Amúgy el tud képzelni nyugati lapot amelyik kihagy egy politikus feleség aktot? Nem a 888 tolta le a bugyit nyilvánosság előtt ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!