10 titkos Star Wars karakter, akiről többet szeretnél tudni

2015. december 23. 08:35

Unod már a jóképű Luke-ot? Leia a füleden jön ki és egyáltalán nem érdekel a tizedik fun fact Obi-Wan életéről?

2015. december 23. 08:35
Szabolcsi Gergely
Trikorder

Ratts Tyerell és családja

Emlékeztek Ratts Tyerellre? Nem? Pedig ő az a szerencsétlen pod racer versenyző, aki amikor meglátja a szembejövő sziklát, elengedi a kormányt is sikoltozva nekimegy. Már önmagában ez is megérdemelné a listát szereplést, de az igazi rejtett karakterek a családjából kerültek ki, akiket egy későbbi jelenet hátterében láthatunk, amint éppen Tyerellt gyászolják.

A fejét beverő rohamosztagos

Mind tudjuk, hogy a rohamosztagosok nem voltak a helyzet magaslatán (nézzétek meg újra Az új reményt, ezek az arcok katona létükre még egy rendes vigyázzállást sem képesek produkálni), de ez a fickó valószínűleg az egyik mélypontot jelenti, azzal, hogy még az ajtón se tud bemenni anélkül, hogy le ne fejelné azt. Szerencsére van sisakja.

Max Rebo

Jabba palotája igazi diliház, ahol a buli sosem ál meg. A Jedi visszatér elején pedig épp Max Rebo felel a zenei aláfestésért, a Max Rebo Band élén. Megvan a gombszemű kék gumielefánt a fura billenytűs hangszernél? Na ő az. Biggie vagy Tupac? Metallica vagy Megadeth? Cantina Band vagy Max Rebo Band?? Ideje oldalt választani!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabolcsi Gergely
2015. december 28. 14:14
lol:D
Aerion
2015. december 23. 21:14
Luka Skywalker, Leia Orgána, Han Solo, Max Rebo, vagy mi a t*köm, foglalkozzál ezzel konzumidióta átlagember, addig se érdekel, mi történik a világban, és hogyan épít globális világhatalmat egy arra tökéletesen alkalmatlan, idióta, de pénz és hataloméhes gazember csürhe. De a következményit majd tapasztalod, amikor eljönnek a fejedért azok, akiket nem tett tönkre a konzumidiótizmus, viszont kellőképpen lemészárolták a családjukat a 'demokraták'.
wartog
2015. december 23. 12:22
és amint megtalálják a qrva hegy tetején( hogy mi a faxt csinált ott?)jelentőségteljesen üres tekintettel néz ki a hülye fejéből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!