Üzenet a médiacelebnek Vatikánba!

2015. szeptember 07. 14:33

Amikor az egész Egyház jövőjét és benne a sokmillió hívőét meghatározó muzulmán áradatról van szó, akkor kérlek, ne nyisd ki a szád!

2015. szeptember 07. 14:33
Terminátor
Gőg és demagóg fiai

„Drága Ferenc Testvér!

Mi lenne, ha legalább az életünk sorsát, a gyermekeink jövőjét, egész életét meghatározó kérdésekben nem nyitnád ki a szádat? Ha már képtelen vagy mást mondani, mint amit a balliberális médiacsürhe elvár tőled, akkor inkább hallgass, kérlek! 

Tudod, megszoktam már, hogy következetesen megpróbálod lerombolni a kétezer éves Egyházunk alapvető tanait, szokásait. Bár elfogadni nem tudom, de megszoktam, hogy neked csak a házasságtörők, a melegek, a gyermekgyilkosok a fontosak, a normál egyszerű hívőket te csak arra tartod alkalmasnak, hogy minden nap ostorozd őket valamiért. Persze a legfontosabbá a médiacsürhe lett számodra. Minden megszólalásodban – nagy ájtatos szöveget lenyomva – az ő kegyüket keresed. Úgy veszem észre, hogy imádod magad a címlapokon látni, ahogy egekbe dicsérnek ezek a firkászok. Kétségtelen médiaceleb lett belőled. Várom már, hogy mikor költözöl be valami valóságshowba. Bár attól tartok, hogy valami eszement kitalálja, hogy a Vatikánba legyen egy ilyen show, te pedig örömmel vállalod a főszerepet.

Egyébként nem olyan nagy baj ez, túlélt már ennél sokkal borzasztóbb dolgokat is az Egyházunk. Pár évtized múlva a kutya sem fog emlékezni az elnyűtt cipellődre, meg a szelfikre és az egyéb önreklámozó gátlástalan akcióidra.

De amikor az egész Egyház jövőjét és benne a sokmillió hívőét meghatározó muzulmán áradatról van szó, akkor kérlek, ne nyisd ki a szád! Fogd föl, hogy ez már kőkeményen a bőrünkre megy! Bármennyire is könnyű ezzel most a hazug médiába bekerülni, vedd már észre, hogy a létünk a tét!

Mondd, melyik végtelenül ostoba piárosod találta ki, hogy azt mond, hogy fogadjon be minden plébánia egy menekült családot?

Mégis hova? Mégis miért? Szerinted nekünk nincsenek nélkülöző, segítségre szoruló családjaink? Szerinted tényleg a nyakunkba kellene venni a ki tudja honnan és milyen szándékkal érkező embereket?

Hallottál te arról, hogy a média által sugallt képpel ellentétben a beözönlő muzulmánok döntő többsége nem családokból áll, hanem életerős, fiatal férfiakból? Mondd, a következő kérésed az lesz, hogy ha már befogadtuk őket, akkor ajánljuk föl nekik használatra az asszonyainkat, lányainkat is, hisz oly régóta nélkülöznek ezen a téren is a szegény menekültek?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2021. július 24. 22:17
Argentína olyan amilyen, az európai országok meg nem olyanok. Nálunk nem lehet plébánia-airbnb-t játszani. A Szentatya hit és erkölcs dolgában ...
na még ez is
2017. augusztus 25. 10:14
A háttérhatalom, a gyíkemberek, a szíáé, vagy mind együtt!!44!!
na még ez is
2017. április 26. 10:30
Mókás, ahogy ezek a mélymagyar műkeresztények még a pápát is elkezdik pocskondiázni, amint olyan véleményének ad hangot, mely nem áll összhangban a saját, nem túl bonyolult világképükkel...
kamasuka
2016. október 17. 15:03
Az lett. Pedig nagy reményeket fűztek hozzá. Alaptalanul ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!