Pilot: Minority Report

2015. szeptember 23. 09:39

A Minority Report-tól nem lettem mérges, mint pár borzasztó vagy kihagyott ziccerű sorozattól, egyszerűen csak brutálisan untam.

2015. szeptember 23. 09:39
human
Sorozatjunkie

Azt még nem is mondtam, hogy mindez a jövőben játszódik. Igazából a Minority Report ennyiből egy gagyibb Almost Human. Halálkomolyan. Van 1-2 jobb ötletük a jövőt illetően, a filmből is átvettek dolgokat, és a pilotban egész sok, viszonylag jó CGI volt, ami később nem adatik majd meg. Viszont a főszereplők közötti kémia, sőt, maguk a karakterek semmilyenek. Míg az Almost Human valamennyire haverzsarus krimi volt, és akadt pár érdekes ügy benne, addig itt rögtön egy gyilkosság megakadályozásával próbálkoztak.

A rossz karaktereken kívül sajnos a tipikus pilothibák is feltűntek. Értem, hogy kell alapozni, de amellett az ügy még egy átlagos nyomozásnál is elnagyoltabb volt. Plusz hiába szántak több időt a karakterekre, nem sikerült semmit sem »beléjük tenni« igazából. Sőt, valójában még így is kicsit erőltetetten kerültek egymás mellé.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!