Sajnos az életben nem megy az időutazás – kezdett a Heroes Reborn

2015. szeptember 28. 15:35

Rengeteget változott a szuperhős-világ, mára tobzódunk az ilyen filmekben és sorozatokban is, az NBC tehát joggal támasztotta fel a Hősöket, csak azt felejtették el, hogy közben elég sok idő eltelt.

2015. szeptember 28. 15:35
Glaurung24
comment:com

A kötődés persze tök egyértelmű lesz azzal is, hogy az akkori utolsó és a mostani első rész címe is Odessa, és van/lesz öt fontos szereplő, aki visszatér, de nagyon ezen kívül sincs váltás. A hősök, vagy ahogy más most hívják őket, Evók, kaptak egy 9/11-gyel felérő terroreseményt, a 6/13-at, van gonosz párosunk, aki gyilkol, az Evók pedig földalatti mozgalomban élnek megfélemlítve, a háttérben pedig van valami nagyon titokzatos szervezet.

Sok újítás tehát nincs, csak lecserélt szereplők, azokból viszont egy rakás. Az biztos, hogy Hiro, Matt Parkman és Angela Petrelli is visszatér, de a kétórás évadnyitóban ez nem történt meg. Helyettük van egy halom olyan új arc, akiknek a képességei 2006-ban lehet, hogy izgalmasak voltak, de most már csak legyintünk, hogy wow, az egyik teleportál, és hű, a másik meg beteleportál a videojátékba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!