Az én toleranciám idáig terjed

2015. július 05. 12:53

Amúgy nem érdekel ha valaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom!!

2015. július 05. 12:53
Sütő László (DK)
Facebook

Az orvostudomány minden kromoszóma rendellenességet betegségnek tart! Nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé!! A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes. Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell!! Amúgy nem érdekel ha valaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom!!

(Sütő László, a DK megyei önkormányzati képviselője. A fentieket Berkecz Balázs egyik posztja alá kommentelte a Facebookon)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2015. július 06. 13:22
micsoda szerencséje van a pasinak! kizárják! mártír lett, és kellemes körülmények között megszabadul a hülyepárttól.
mákgubó
2015. július 06. 07:26
Primitív barmok gyülekező helye ez a topik. :)
szuverén
2015. július 06. 07:23
-Nem ismerte a DK, a liberósok (jogos, jogi) alapelvét. -Mindenkinek joga van, liberósnak lenni. -Mindenkinek joga van, velük egyetérteni. -Aki másként gondolkodik, az "jogosan" (kötelezően) üldözendő. Mert; nácista, fasiszta, .....ista, ....ista, .........
Quet
2015. július 06. 04:34
Igen, hát a tartalommal egyetértek, de a stílussal és némely szófordulattal nem. Valszeg bekalkulálta a kizárást. Bár egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy akkor a DK most toleranciát gyakorol... De gyorsan elfelejtettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!