Kezdeményeztem Sütő László azonnali kizárását

2015. július 05. 16:52

Nem tűrjük, hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt.

2015. július 05. 16:52
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Kezdeményeztem Sütő László azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból. A Baranya megyei képviselő elfogadhatatlan kijelentéseket fogalmazott meg, amelyek összeegyeztethetetlenek a DK emberi jogi alapelveivel. A Demokratikus Koalíció elnökségének álláspontja világos: nem tűrjük, hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt. Ennek a pártnak nem lehet kirekesztő, embertársait lenéző tagja. Ilyen ügyekben nincs pardon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ópapa
2015. július 07. 12:02
Vitatkozók a vitáért! Egyáltalán tudjátok, hogy kit akar kizáratni a Feri? Végigolvasva a fröcskölődéseitek nem az derül ki, hogy bárkit is érdekel két figura véleménykülönbsége. Sütő László 1950-ben született. 1966-ban a Pécsi Nagy Lajos Gimnáziumba járt, ahol három társával bulit csináltak. A Rk. Ifjúságvédelmi Osztályán történt elbeszélgetés után hármat örökre eltiltottak hazánk összes középiskolájától, míg Sütő Komlói Gimnáziumban érettségizhetett, majd felvették a POTE-ra, ahol az apja párttitkát és munkásőr szakaszparancsnok volt. (A mama a Heim Pál Gyermekkorház laborvezetője volt, diploma nélkül, de párttagként.) Sütőnek különböző cselekményei miatt (hamis tanúzás, vám, orvosi "mulasztás", stb.) volt dolga a hatóságokkal. 1969-ben az SZDSZ-t kezdte szervezni Baksán. Mivel erre nem volt fogadókész a falusi nép, ezért az MDF-el próbálkozott. Ez sem jött össze, így az FKGP-be lépett be, ahol megyei elnökségig vitte. Rendszeres cikkíró volt a Pécsett megjelenő Dunántúli Naplóban. Torgyán leinformáltatta, majd kirúgta. Apja halála után, annak párttagkönyvével megjelent az MSZP-ben és kérte a felvételét. Így került a Ferihez a baloldali szakítás után. A körzeti orvosi körzetében átmenetileg volt polgármester, ahonnan egy boltos buktatta ki. Indult még a társtelepülés Kisdérben és Siklósbodonyban is, de a saját betegei sem szavazták meg. Lánya orvos, a vője Szujó Zoltán sportriporter. Fia segédmunkás. Amikor a Feri zászlóvívője lett Baranyában, a DK tábora erősen apadt, mert ilyen múltú ember mögé nem akartak beállni. Így rondít bele Sütő a Feri porcelánboltjába.
antioxi
2015. július 06. 13:46
Demokratikus Koalició ?!
catalina9
2015. július 06. 11:20
Felebarát [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 6. 10:15 Lol...liberális alelnők ilyet mondott volna?" Bizony ilyet mondott. Valószínűleg ekkor jött rá, hogy milyen jellemtelen bandába került és ott is hagyta a liberálisoknak nevezett parazitákat.
Ellensúly
2015. július 06. 10:31
Ferikém, hogy a tolerancia a másként gondolkodókkal szemben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!