A Story főszerkesztője levetetné a mosolygós képeim – rosszabbul kéne lennem

2015. július 31. 11:40

A Story főszerkesztője üzent: kapok egy wellness-hétvégét, ha leveszem a mosolygós képeket, mert rontja az eladási példányszámot, ha itthon vagyok és jól, amikor szerintük kórházban és rosszul...

2015. július 31. 11:40
Görbe Nóra
Facebook

„story főszerkesztője üzent:kapok egy wellness hétvégét, ha leveszem a mosolygós képeket, mert rontja az eladási példányszámot, ha itthon vagyok és jól, amikor szerintük kórházban és rosszul...munkatársuk is úgy ítélt, lehetnék rosszabbul, az nekik jobb lenne
MORÁL.ERKÖLCS.ETIKA.mélypont”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. június 11. 02:50
Einheit Artikelei, nu, erre még a rebbe is azt mondaná hogy túlzás ez a haszonelvűség fiam. Shalom Sabbat!
2016. május 21. 22:19
Te meg hihetetlenül hülye és bunkó vagy. Bocs!
kurbitalis
2015. augusztus 28. 00:02
Bocsánat az elütésért: Bubik István.
szuverén
2015. augusztus 28. 00:01
-Írja: "MORÁL.ERKÖLCS. ETIKA. mélypont” Amikor vonzó volt, akkor ilyesmi meg sem fordult a fejében? -Tudni kell félreállni, tudja??? -Hagy ne sajnáljam. Köszönje meg a sorsnak, ami eddig, szép volt, jó volt. Másnak ennyi sem jutott. Még is, mi a fenét képzel magáról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!