Vásároltam. Lebuziztak

2015. május 22. 14:04

Először csak beszólogattak. Aztán leszálltak velem a villamosról. Hárman körülálltak, lökdöstek. Majd leköptek. Ők nem szerették a színeket. Csak egyet. A feketét.

2015. május 22. 14:04
Tóth Richi
Hír24

„Vettem egy cipőt. Színes. Olyan, mintha szivárványba mártották volna. Szeretem a színeket. Hazafelé mentem az új cipőmben.

Először csak beszólogattak.

»Nézd már a buzit! Milyen köcsög cipő.«

Aztán leszálltak velem a villamosról. Hárma körülálltak, lökdöstek.

»Rohadt köcsög, nem szégyelled magad?«

Majd leköptek. Ők nem szerették a színeket. Csak egyet. A feketét. A fésűt sem szerették. Kopaszok voltak. És a cipőket sem. Bakancsot hordtak.

Hazaszaladtam.

»Hordod még?« – kérdezte a barátnőm.

»Nem tehetem meg, hogy nem.«

Ma is azt vettem föl.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. május 23. 12:01
Ennek az ótvar hazugságnak annyi a valószínűsége, mint a nyílt utcán megtámadott rabbi esetének. Nem elég, hogy hazudsz még ostoba is vagy . Kilóg a lóláb a kipa alól haver. Nem elég csak magyargyűlölőnek lenni,annak is kell látszani, azt hitelesen kell előadni. Kérdezd csak meg a fatert, így tanították e ezt a szadeszben, vagy csupán megint többet nyomtál a kokszból, mont amit elbírsz.
TAVIROZSA
2015. május 23. 11:32
Én hallottam olyan 14 éves gyerekről, aki sírva ment haza mert a márkás edzőcipőjét /nem színes ! / levették a lábáról !
vigyor
2015. május 23. 09:57
...én meg asszem hazudsz te Ricsi gyerek, még pedig orbitális nagyot...
Nemzeti Mutyikos
2015. május 23. 07:33
az egyik fekete ruhasnal eppen volt egy faszpumpa...belerakta a kis virslijet..a tobbiek mondogattak neki pistanak jo lesz. de volt vki kozottuk aki szerint ez csak egy hulye zazrivicc...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!