Nem akartam senkit lelőni

2015. március 18. 16:40

Mivel influenzás vagyok, köhögni kezdtem, ledobtam a papírt és a kezemet a számhoz tettem, miközben a fotós megörökítette a pillanatot. Interjú.

2015. március 18. 16:40
Gőgös Zoltán
Blikk

„Jót nevettem a képen, de nem akartam senkit lelőni. Tállai a Quaestor-ügyet az MSZP-re akarta kenni, mire én egy 2010. áprilisi határozatot mutogattam neki. Ebben az előző kormány alatt tiltották el a társaságot, hogy garantált befektetésként hirdesse a kötvényeit. Mivel influenzás vagyok, köhögni kezdtem, ledobtam a papírt és a kezemet a számhoz tettem, miközben a fotós megörökítette a pillanatot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. március 19. 09:08
"Nem akartam senkit lelőni" .......... Higgyetek má neki! Mindenki láthatta, hogy a levegőbe lőtt. Csak neki, nem esett le 2000 fácán, mint az ikertesójának, a Janinak.
briganti
2015. március 19. 08:21
"Nem akartam senkit lelőni" Tudjuk. Ti akasztani szerettek.
moricka13
2015. március 19. 04:15
Gőgös elvtárs nem régen paraszt- paparazziként fotózta azokat, akiket üldözőbe vett. Mégis kihagyta a számításból, hogy a hóhért is felakasztják időnként. Vonuljon vissza az Új Földesúr a birtokára! A kapa jobban áll neki!
alex44
2015. március 19. 02:43
Teljesen nyilvánvaló volt hogy ez a majom lövést imitált, komolyan mondom nem is akarnék ezzel a baromsággal túl sokat foglalkozni, de hogy egy 55 éves ember ilyen infantilisan hülyén viselkedjen a parlamentben egy plenáris ülésen azért az elgondolkodtató.Egyébként nem is emlékszem hogy valaha ilyesmi történt volna ott az ülésteremben, arról tudok hogy elküldték egymást melegebb éghajlatra meg bemutattak egymásnak, de ilyen idiótaságra mint amit a Gőgös csinált tudomásom szerint még nem volt példa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!