Úgy tűnik, Kövér László nem csak bejglit tolt karácsonykor

2014. december 27. 17:09

Amikor az USA kitilt 6 magánszemélyt Magyarországról, mert szerinte korruptak, nem kéne bemasírozó GI Joe-kat látni, akik aztán a parlament erkélyéről hamuznak lefelé.

2014. december 27. 17:09
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Pár hete írtunk róla, hogy érdemi parlamenti tevékenység híján rákapcsolt a vén motoros, és 300-zal száguld a frusztrált politikusok autópályáján. A gyorsulás nem segített, mivel Kövér László tegnap ezt tolta be: »minden energiánkat arra kell fordítanunk, hogy a nemzet életben maradjon«.

Azt nyilván nem kell magyarázni, hogy az Amerikai Egyesült Államok tör rá a Nemzetre, és próbálja Coca-Cola-mámorba fojtani. A tatabányai turul állítólag már durván elhízott a mekis kajától.

Nyilvánvaló egyébként, hogy a szokásos nemzet = Fidesz, Magyarország = Orbán Viktor és haverjai témakörben utazik az öreg bajuszkirály, de azért ezt talán egy kicsit túlpörögte. Ha Mohács után valaki a nemzet vesztéről írt, az elég korrekt volt. Trianon után is érthető volt ez a nézőpont. De talán akkor, amikor az USA kitilt 6 magánszemélyt Magyarországról, mert szerinte korruptak, nem kéne bemasírozó GI Joe-kat látni, akik aztán a parlament erkélyéről hamuznak lefelé, miközben olcsó San Franciscó-i whiskey-vel (jó, hát, igazából chemtraillel és kábítószerrel) mérgezik a magyar fiatalokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5030 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajjaj
2015. március 08. 08:51
Siess:https://pressestammhausmontfort.files.wordpress.com/2014/07/sex.jpg Potyka bemelegítésnek a "mise" előtt ?
tunde04
2015. március 07. 07:20
meddig toljátok még ezt a bejglit? szép dolog is virtuális szerelem! virtuális szex mikor lesz? :)
balbako_
2015. március 07. 07:11
Ez a téma beragadt? Tavaly december óta? Ez lesz a Mandiner Szabó családja?
Laurence Szilard
2015. március 06. 08:35
Huhh! Én már vettem feleségül nőt kevesebb hercehurcával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!