Megfélemlítve

2014. szeptember 09. 21:55

Nem állítom, hogy szoros és azonnali az összefüggés Orbán újabb kötcsei iránymutatása, vagyis a liberális és baloldali közbeszéddel való leszámolás feladata, illetve a civilek és az újságírók elleni attak között, de azért – úgy tűnik – az erőszak szervezet emberei értik a kormányfő szavát.

2014. szeptember 09. 21:55
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Karikatúrát közölt - mint azt keddi számunkban láthatták is - a hétfői New York Times Orbán Viktorról. Megjelent Philip N. Howard professzor írása a magyarországi média helyzetéről, illetve arról, hogy a mi országunk érdekes és zavarba ejtő példája annak, miként tudja a politikai elit leépíteni a demokráciát Európa közepén is. Pedig a washingtoni Egyetem és a CEU professzora még nem is tudhatott arról, ami hétfőn történt, azaz az Ökotárs civilszervezet elleni rendőri attakról, vagy a Blikk újságírója elleni akcióról, amikor is a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsának utasítására a rendőrök megmotozták a kollegát és elvették a mobiltelefonját. Mindezt egy olyan lényeges ügyben, hogy vajon kitől szerezhette információit Oszter Sándor ittas vezetése ügyében a Blikk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. szeptember 10. 07:32
http://vs.hu/gyurcsany-es-nagy-szines-zaszlo-0906 „Ha prüszköltök ellene, akkor is egyesülünk” – üzente a baloldali pártoknak Gyurcsány Ferenc a DK szombati rendezvényén. „Merjük megkeresni és megtalálni egymást. Kit érdekelnek a pártok? Csak a führer!!! HEIL!!!!
székely
2014. szeptember 10. 07:19
Az Ökotárs Alapítvány rossz helyre adta a pályázati pénzeket, mert ha a "Krisztusi szeretet " alapján működő "gyűlöletmentes Civil Összeférhetetlenségi Fórum Békétlenség menetét támogatta volna, úgy aug. 20-n állami kitüntetést kapott volna.
Apáczai
2014. szeptember 10. 06:25
Norvégia sem tagja az EU-nak, mégis részese az előnyeinek. A hátrányok vállalása nélkül. Mit veszíthet Skócia? Nem sokat. És Anglia? No, ettől van a nagy riadalom Londonban.
imres
2014. szeptember 10. 06:20
Németh elvtárs! Akkor mit mondjunk a 2006 október 23.-i fideszes nagygyűlés utáni elvonulást lovasrendőrökkel, kardlapokkal brutálisan szétverő rendőrségről? Ők mit értettek Gyurcsány elvtárs mondataiból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!