Orbán nyomot hagy az én és a körülöttem levők életén

2014. július 27. 10:25

Gyurcsány sajnos egy nagyon negatív figura. Szerintem a mai problémáink nagy számban a gyurcsányi példamutatás következményei.

2014. július 27. 10:25
Nagy Kriszta Tereskova
VS

„- Orbán Viktoron kívül ki az még, aki jól nézne ki festményen? Én azt mondanám, hogy Gyurcsány eléggé vászonra kívánkozik, de nem tudom, te erről mit gondolsz.

- Nekem Gyurcsány sajnos egy nagyon negatív figura. Szerintem a mai problémáink nagy számban a gyurcsányi példamutatás következményei.

- Szerintem ő nem példát mutatott, hanem a kontrollt veszítette el.

- Egy olyasmi után, mint az őszödi beszéd, egy miniszterelnök nem maradhat poszton, ebben nagyon sok baloldali beállítottságú barátom egyetért velem. Azt kellett volna mondania, hogy bocs, lemondok, nem lehet azt az üzenetet kommunikálni, hogy a hazugság rendben van. Ha valaki ezt teszi, akkor ott egy erkölcsi válság robban ki. És ez a válság szerintem ki is robbant. (...)

- Orbánt is kritizálják sokan, ő mégis mennyiben jobb a képek alanyának?

- Én azt gondolom, hogy Orbán Viktor egy jellegzetes, karizmatikus politikus, aki olyan nyomot hagy az én és a körülöttem levők életén, mintha már effektíve rányomódott volna a lepedőnk mintájára. Ezek a képek, remélem tudod, mert ha nem tudod felpofozlak (pofonra végül nem került sor – a szerk.), ágynemű mintákra vannak rárakva, és utána vannak megfestve. Én soha nem csinálok semmi mást, csak arról beszélek, amit a saját bőrömön érzek. Én azt gondolom, hogy a művészetnek ez a dolga.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. július 28. 08:42
Tűzpiros az ANYÁD! Illatos a ruhád! Trágár vagyok babám! Kirúgott az anyám! Mert ma ez a menő! Ha fejem lágya benő, Nagyöbű a pipám. Meg illatozik is ám!
Peter8811
2014. július 28. 06:07
Gyurcsány is hagyott nyomot és Bajnai is, persze Bajnai zöld nyomai már megfakultak a liba legelőn,
kurbitalis
2014. július 27. 17:08
Na, ettől sem lett szimpatikusabb ez a kultúrszélhámos szputnyikova. Még ha van is némi erkölcsi érzéke gyurcsányilag, a linkség "művészete" maga az ellenkultúra. Tipikus amerikai libernyák performansz: a miniszterelnök képe ágyneműgarnitúrán, mint az USA zászlóból alsógatya. A libernyák legatyásodott kultúrbiznisz csak a meghökkentésre játszik, mert az az üzlet.
Rebel Son
2014. július 27. 14:18
zsidó...köhömm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!