Bibi és a kütyük: Ti mind rabszolgák vagytok!

2014. május 03. 12:13

Benjamin Netanjahu pár keresetlen félmondattal a legpontosabb látleletét adta egy komplett nemzedék életének és életérzésének.

2014. május 03. 12:13
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

Benjamin Netanjahu egész életében a kemény tettek, s nem a köldöknéző filozofálgatás embere volt. Most viszont egy riportra készülve pár keresetlen félmondattal és hozzájuk tett életvezetési tanáccsal a legpontosabb látleletét adta egy komplett nemzedék életének és életérzésének.

Higgyetek Bibinek. Ritkán trafál mellé.

 

Mit csináltok ezekkel a képekkel? 
Mihez kezdtek velük?
Megcsináljátok a képet, ok, és aztán? 
Mi történik most? 
Mit csináltok velük? 
Elküldöd a legjobb képet? 
De mit csinálsz vele? 
Na és? 
Színfalak mögötti fotók? Neee... 
Ha fizetni kellene az előhívásért, akkor nem csinálnák. 

Nem értem ezt az új világot. 
Mindenki képeket készít. 
Mikor van idejük élni? 
Mindig csak fotóznak. 
Mindenki mindenkiről képet készít. 
Csak fotóznak. Ez minden, amit csinálnak. 
Fotóznak, fotóznak, fotóznak, fotóznak, fotóznak. 
Álljatok le a képek készítésével, éljetek! 

Én éltem és nem fotóztam.

Tehát én vagyok az egyetlen ember itt, akinek nincs elektronikus kütyüje? 
Én szabad ember vagyok.
És ti mind rabszolgák vagytok. 
A kütyüitek rabszolgái vagytok. 
Rabszolgák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meteorraj
2014. május 05. 13:52
Nem kell sajnálnod, nincs bennem keserűség és gyűlölet. Éppen ellenkezőleg, biztos tudatában vagyok, hogy a sok-sok hazugság, amit tanítottak évtizedekig, szép lassan, de biztosan lelepleződik. Ez örömet okoz, felszabadít és szerintem bárkit felszabadíthat, függetlenül attól, milyen családba született...Béke van
deflator
2014. május 04. 19:28
@neuhistoriker 2014. május 4. 10:09 "Láttál már gázkamrát? Tudod, mi az? Tudod, hogyan működik?" Én láttam egyet a lublin melletti Majdanek koncentrációs tábor bejáratánál, egy nagy faház, szimpla ablakokkal. Ki is van rá írva: Gaskammer.
deflator
2014. május 04. 17:56
@meteorraj Megbocsáss, de Te írtál hosszadalmas technikai jellegű fejtegetést hátborzongató gázkamrákról, bombázásokról. Én a gondolatmenetedhez fűztem kiegészítő szempontokat továbbgondolásodra. Nem szép dolog dehumanizálni azt, aki a dehumanizált módszerekre - hadifoglyok halálraéheztetése, szomjaztatása, stb. - felhívja a figyelmet...
deflator
2014. május 04. 17:09
@meteorraj "ölelő szeretettel fogadom a segítséget" Sajnos ezen nem lehet már segíteni. De ha továbbgondolod, két dologra is rájössz: - nincs szükség költséges és infernális gázkamrákra, sonderkommandókra, stb. ahhoz, hogy nagy méretű emberirtást végezz, - ha valaki elhatározza, hogy tömegirtást fog végezni, azt sajnos nem lehet bombázással megakadályozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!