Sneider ideje

2014. május 07. 08:59

Sneidernek pillanatig sem kellett izgulnia: szó nélkül megszavazta a Fidesz. 42 évesen eljött az ő ideje.

2014. május 07. 08:59
Tóth Ákos
Tóth Ákos
NOL

„Megvan annak a receptje, hogy valaki ma Magyarországon valódi méltósággá válhasson, ehhez nem is kell olyan sokat tennie: nem, nem arról van szó, mint például Hiller István esetében, kár túlbonyolítani egyetemi végzettséggel, felsőfokú latinnyelv-tudással, PhD-doktori fokozattal a dolgot, nem kell az év egyetemi oktatójának sem lenni. Egyszerűbb.

Részt kell venni a szkinhedmozgalomban.

Ennek keretében aktivista magatartást kell folytatni, s jó húszévesen, társainkkal összefogva, le kell ütni egynémely cigány embereket. Óvakodjunk attól, hogy félmunkát végezzünk, így amikor a férfi már a földön van, kézzel, botokkal és kábeldarabokkal ütlegeljük, végül össze is rugdoshatjuk és lábunknak e mozdulatával kifejezzük a megvetésünket is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
homo cogitans
2014. május 08. 13:37
Sneider múltja joggal vethet föl aggályokat, csak egyet nem értek: Sneider Tamás négy éve parlamenti képviselő, tehát miért csak most lett probléma a szkinhed múltja? Ha valaki erkölcsileg nem vállalható, akkor már parlamenti képviselőként sem az; eddig "átment a rostán", most pedig hirtelenjében mégsem? Most akkor hogy van ez...?
red label
2014. május 07. 14:40
Viccesnek tünt, de nagyon igaz,(Sneider annak szánta), hogy feláll az Országház pulpitusára egy magyar zászlóval, és azt mondja, hogy : MEGCSINÁLTUK!!!!!Mert, tényleg megcsinálták!!!
S0ma
2014. május 07. 13:56
Ó, Yeah! A demokrácia nevében egyes képviselők külön esküt tehetnek, de ugyanők szemüket sem rebbentik, ha a saját pártpénzeiket küldözgetik egy nagy marhával különböző bankokba, ha fel kell mászni a Sándor-palota erkélyére, ha gyalázatosan hazudoznak reggeltől éjjelig. Ha Ön, T. Szerző demokrata, akkor tudomásul veszi, hogy ma ilyen a társadalom összetétele, amilyen, ebben Önnek is óriási szerepe van! Tessenek észből és nem csípőből érvelni, aztán türelmesen várni arra, hogy a társadalom elfelejti, esetleg megbocsátja az ellene elkövetett bűnöket!
Giulio
2014. május 07. 12:05
Àkoska hülye vagy, és szemtelen, semmi igazságérzeted nincs, csak szajkózod a kenyéradó gazdáid állaspontját! Üdv Münchenböl!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!