Nyílt levél Illés Zoltánnak

2014. február 13. 09:34

Hová lett a lángoló, a környezetvédelemért ezer fokon égő, Duna Kör alapító Illés Zoltán?!

2014. február 13. 09:34
Takács István
Népszava

És most itt van ez a paksi bővítés! Kíváncsian vártam, hogyan reagálsz erre a homályos és felháborító ügyre. Elképedtem, amikor az ATV internetet bejáró felvételén »bátran« elmondtad, hogy nem támogatod a nukleáris energiát sem háborús célokra, sem másra, de ezt a véleményedet, mint fő-környezetvédő az ülésteremben nem merted előadni. Egyszerűen elmenekültél a szavazás elől! Hová lett a lángoló, a környezetvédelemért ezer fokon égő, Duna Kör alapító Illés Zoltán?!

Úgy látom, a te gerincedet is megtörte az orbáni önkény! Értem, hogy neked »vigyáznod kell«, mert a 2006-os bukott választás után te voltál az egyetlen a Fideszben, aki két elvesztett választás után bírálni merte a párt mindenható elnökét. De Zoli, van annál fontosabb, mint a mindenáron való megfelelni vágyás egy akarnok, a hatalmat minden áron birtokolni kívánó, valamikor fiatal és valamikor demokrata felcsúti fiúnak?

Orbán Viktor akaratának feltétlen elfogadásánál és kiszolgálásánál sokkal fontosabb, hogy a gyerekeink, unokáink szemébe tudjunk nézni. Hogy ha te, mint az egyik legjobb hazai szakember, nem támogatod a nukleáris energia felhasználását, akkor az ország ne menjen bele egy olyan kétes üzletbe, mint Paks, most eldöntött, 10 évre titkosított bővítése! Hogy unokáink unokái ne köpjék le a sírunkat, mert még ők is nyögik az oroszoknak az atomerőmű bővítéséért kapott 3000 milliárd forint kamatait.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 13. 12:56
Tapi te kevered a sezonyt a faszonnyal!! Nagymaros -- Paks?? Terhes ideál-- ideális teher Kicsapongó -- πcsa kongó stb.
kispufi
2014. február 13. 10:12
és drága pistukám, hol van a hitelekkel agyonbaszott házad helyre elvtársilag megszavazott új fóti egészségközpont? és idióta lakótársaim révén ez a senkiházi nyerte, igaz, beszállítók révén, a novemberi időközi választást. ezért kell menni most is mindjárt. azért csak helyrebillennek akkor a dolgok.
kamasuka
2014. február 13. 10:03
Nyílt levél Takács Istvánnak! Kedves Pisti! Hová lett a nyolcvanas évek megrögzött kommunistája, a párt és a munkásosztály lapjának bősi vízlépcsőt akkor még védő tótumfaktuma? Nincs több kérdésem. Üdvözlettel, Zotya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!