Teszel a borra? Akkor ez a te írásod!

2014. február 04. 12:23

Ha ilyen vicces lenne minden boros cikk, nem itt tartana ez az ország.

2014. február 04. 12:23
Szily László
Szily László
Cink

„Borérdekteleneknek, borsemlegeseknek és a borszakértő prózától viszolygóknak különösen ajánlom Németh Richárd fergeteges cikkét a Borászportálról. Pont az a jó benne, hogy nem kell ismerni a témát, a sztorit, az összefüggést ahhoz, hogy az ember remekül elszórakozzon azon, ahogy a szerző megvédi a sokak által leprázott Gálnét, az Év Bortermelője díj nyertesét.

Én a szerzőt sem ismerem, a cikk alanyát még kevésbé, a Borászportált életemben először láttam. (...) Először azt gondoltam, hogy kár, hogy a cikk második fele, Gálné borainak értékelése már telivér, legdurvább fajta borbuzi szleng, a pohárból vaníliacukor, sütőpor és hevülő vaj illata száll fel, míg ízében őszibarack befőtt, angolkrém, ananász és citromhús veteti észre magát, de aztán rájöttem, hogy ennek a fényében még szórakoztatóbb az eleje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. február 04. 18:09
Igaza van Szilynek(nak?), tényleg qrva jó a cikk!:))
vinetu
2014. február 04. 18:09
Hékások! Igyátok inkább ezeket a csúcsborokat: http://hircsarda.blog.hu/2011/04/08/borajanlo_2011_elso_negyedev Nekem a Kocsolai Peckes Merlot a kedvencem...:-)
95évnyi judeobolsevik magyarirtás
2014. február 04. 17:42
orbánék szépen kiteyésztették a bormaffiát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!