A köz java

2013. december 19. 07:44

A hatalom – oly sok minden után – még egy országos frekvenciát is bekebelezett. Amúgy közszolgálatilag. A köz javára. És hogy mi a köz java, azt ma már csakis ők mondják meg.

2013. december 19. 07:44
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Több százezer rádióhallgatónak januártól nagyon jó lesz. Még belegondolni is szörnyű, hogy ők most még meg vannak fosztva attól a lehetőségtől, hogy hozzáférjenek »a legfontosabb közszolgálati rádióadó műsorához« (idézet a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság közleményéből). Jövőre azonban ez a helyzet gyökeresen megváltozik. A hatóság ugyanis nem pályáztatta meg - néhány rongyos százmillióért - a korábban becsődölt Neo FM (leánykori nevén Sláger Rádió) frekvenciáját, hanem odaadta a közrádiónak. Ettől nőhet elsősorban a Kossuth, valamint az egy éve indult Dankó Rádió vételkörzete. És így a kormányzati propaganda a korábbinál sokkal több hallgatóhoz juthat el, ami - választások közeledtével - egyáltalán nem mellékes szempont.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. január 07. 22:30
Egy gumi zokni lesz a fityma rádió emblémája. Tudod amilyet a repülütéren szoktak felhúzni a szélárbocra, hogy tudják merről fúj a friss, keleti szél! Szél szél szállj keletről hozzánk, szél szél egy új világot hozzál. Jöjj el Bokros Lajos Ar Kan Gyal Köszöntünk téged, egy panamai dallal.
Zsolt75
2013. december 28. 22:27
"A hatóság ugyanis nem pályáztatta meg - néhány rongyos százmillióért -" Ühüm. A Neo csaknem közel egy "rongyos" milliárd adósságot hagyott hátra, döntően az állam felé...
Hőhe
2013. december 26. 16:28
Szapora is, rapid is, olyan is. Phosch
dick52
2013. december 23. 15:07
Hé emberek! Kitiltottak a NOL honlapjáról. Istenem, pedig nem is mondtam csúnyákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!