Új tokaji pince a kínálatban

2013. november 25. 14:48

Homokyék borai simán partiban vannak – most én kérek elnézést – a borvidék nagy nevű pincéinek, erősen túlértékelt/túlárazott nedűivel, csak harmadáron foghatók.

2013. november 25. 14:48
Kovács Antal
Facebook

„Egy elkötelezett, ifjú tokaji - tállyai - hölgy boraival gazdagodott kínálatunk nemrégiben. A Homoky pince borásza, Homoky Dorottya tért be üzletünkbe néhány hete. Első pillantásra (alig múlt húsz esztendős) azt hittem, hogy eltévedt és a közeli játékboltot keresi. De nem. Elmondta, hogy mi járatban, én pedig csak pislogtam, mint pocok a liftben, nem hittem füleimnek.

A hozott mintapalackok kóstolása után pedig pislogtam tovább rendületlenül... Borai simán »partiban vannak«  most én kérek elnézést  a borvidék nagy nevű pincéinek, erősen túlértékelt/túlárazott nedűivel, azzal a különbséggel, hogy harmadáron foghatók a borok. Nem hiszi? Tegyen egy próbát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!