Wilfried Martens emlékére

2013. október 12. 14:23

Elment egy kereszténydemokrata filozófus, egy igazi nagy államférfi. Egy megalkuvást nem ismerő, izig-vérig európai ember.

2013. október 12. 14:23
Boris Vian
Tutiblog

„Wilfried Martens küzdött a magyarokért. Még akkor is, mikor azt érezte, hogy szembe kell ezért mennie az európai liberális hegemóniával. Küzdött, mert szívén viselte a magyarok sorsát. És küzdött, mert az egész élete az európai hagyományok, a kereszténység és a demokrácia védelméről szólt.

Az utóbbi időben, a betegsége ellenére is aktívan dolgozott. Élete utolsó másodpercéig kiállt az elvei és Magyarország mellett is. A Tavares-jelentést sem fogadta el. Politikai hecckampánynak tartotta. Amelyről utóbb szintén kiderült, hogy a hazai szocialisták gerillamunkája volt. Martens mindig védte a magyar demokráciát.

Elment egy kereszténydemokrata filozófus, egy igazi nagy államférfi. Egy megalkuvást nem ismerő, izig-vérig európai ember. A több ezer éves civilizációnk védelmezőjét vesztette el Európa. És a magyarok régi barátját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JaJoK
2013. október 12. 21:27
Leginkább Orbán Viktor barátja volt.....Egy szava sem volt a Kedves Vezető virtuális demokrácia felfogásához!!!
Fülig Jimmy
2013. október 12. 18:11
Tavares jelentést sok néppárti is elfogadta,hatalmas bukta volt az ügy narancsnyaloncok!Ezt csúnyán beszopta a csuti libalagelőn szocializálódott főtahótok!
tóth mária
2013. október 12. 15:47
Nem részletezem, mert az ő hitvallása, gondolkodása tőletek igen távol áll, úgy sem érdekelne! ennyi.
tóth mária
2013. október 12. 15:18
Nagy veszteség halála számunkra R R.I.P.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!