10 tipp online videó marketinghez

2013. augusztus 01. 12:09

A videód feltöltése YouTube-ra automatikusan láthatóvá teszi a tömegek számára a videó tartalmadat.

2013. augusztus 01. 12:09
Marketingmorzsák
Marketingmorzsák

„1. Töltsd fel a videódat YouTube-ra!

A YouTube a második legnagyobb keresőmotor a világon. Több mint 1 milliárd egyedi felhasználó látogat ide havonta és több mint 6 milliárd órányi videót tekintenek meg minden harminc napban. A videód feltöltése YouTube-ra automatikusan láthatóvá teszi a tömegek számára a videó tartalmadat.

2. Hozz létre vonzó tartalmat!

Mielőtt készítesz egy videót, gondold át, hogy mi érdekelheti az online közösséget! Ha egy niche közönség számára hozol létre vonzó videót, az jelentős organikus növekedést fog eredményezni. A »How to« videók például igen informatívak és nagy népszerűségnek örvendenek. (…)

6. Ossz meg, ossz meg és ossz meg!

Oszd meg a videódat számos blogon és közösségi média csatornán keresztül! Minél gyakrabban kerül megosztásra, annál nagyobb lesz a láthatósága. A linképítéshez hasonlóan, ha sűrűn előfordul a videód különböző weboldalakon, a keresőmotorok is előrébb veszik majd a tartalmat az organikus találatok listázásakor. Továbbá minél többen látják a videót, annál jobban elterjed, ami még nagyobb publicitást eredményez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. augusztus 02. 08:50
Mások ötvenezres órabérét osztanak meg hasonló okosságokat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!