Tartozol egy szexszel!

2013. augusztus 23. 15:56

Nem tudsz úgy tévét nézni manapság netto egy órán keresztül, hogy ne furakodna az arcod elé valami éjjel-nappal duglak szanaszerteszéjjel Budapest szintű szexuálpszichopata, debil kreténség.

2013. augusztus 23. 15:56
Kun Gergely
Style Magazin

„Nem tudsz úgy tévét nézni manapság netto egy órán keresztül, hogy ne furakodna az arcod elé valami éjjel-nappal duglak szanaszerteszéjjel Budapest szintű szexuálpszichopata, debil kreténség, ahol a csajok a »kapaszkodjunk fel minél több farok segítségével a médiába« elv szerint vegetálnak, ipari előállítású végtermékké silányítva saját testüket. Ezek a »valóság show«- nak hazudott, filléres sorozatok jelen állás szerint a legnézettebbek a 18-50-ig célkorosztály körében, és jelzem, hogy már sorban áll a következő generáció, hiszen a szállodában vacsora közben elcsípett szófoszlányokból kiderült, hogy a 10 éves forma fiúcska a kedvenc műsor kezdete miatt fejezte be idő előtt az ételét.

A csaj, mint árucikk, akinek ára van, éppen ezért ha akarom, az enyém, ha akarom eldobom, lecserélem, birtoklom, ki/be kapcsolom, lepofozom, használom, megunom, kiteszem az esőbe, annyi. Tárgy, tehát uralom, kezelem, irányítom. Tárgy, azaz nehogy má’ visszapofázzon! Micsoda? Akarata van? Majd jól megmondom én, mit akarjon, vágom szájba a vidéki feltörekvő kis libáját! Hisz itt az történik, amit én akarok, amíg az én kenyeremet eszi! A csaj, aki nem titkoltan árucikk akar lenni, és ennek megfelelően viselkedik, külsőre rendkívül hasonló tud lenni a Nőhöz, aki csak éppen arra járt, semmi kedve nem volt a sörszagú, ostoba vicceidet hallgatni, ezt többször is egyértelműen a tudomásodra hozta, de te sajnos nem veszed a jeleket. Nem veszed, mert a receptoraidat szétbutította a körülötted ömlő, primitív, szexuális szenny.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tyrker
2013. december 12. 22:48
Úgy látom, te vagy itt kb. az egyetlen, aki talán meg is értette, miről szól a cikk.
atila68
2013. november 01. 01:26
"Nem tudsz úgy tévét nézni manapság" De tudsz. Olyan vagy mint Tótaw, aki hagyta elfogyni a cigijét tizenkilencedikén, hogy hisztizhessen huszonegyedikén... Szánalmas.
bdi
2013. szeptember 23. 01:40
A távirányító nekem eddig mindig segített. (Kivéve egyszer, akkor elemet kellett benne cserélnem.)
ottapont
2013. szeptember 18. 13:03
Fel kellene nőni végre, de sajnos akiknek a legnagyobb szükségük volna elkezdeni ezt azokat bűvöli meg leginkább a villózó doboz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!